Uutiset

Näytetään kaikki uutiset aiheesta SM-kilpailut vuodelta 2006.

SM-erikoispitkä

19.11.2006 13:09

Tiina Kerkola nappasi SM-erikoispitkillä hopeasijan sarjassa D35. Myös Seija Määttänen pääsi pokkaamaan palkinnon kuudennella sijallaan sarjassa D65.
» Lue koko juttu
» Tulokset

Kultaa SM-viestistä

02.10.2006 23:24

H60-sarjassa Sisun ykkösjoukkue suunnisti upeaan voittoon. Joukkueessa juoksivat järjestyksessä Jouko Visa, Sauli Hyytiäinen sekä toisen mitalinsa viikonloppuna saalistanut Raimo Karvonen. Onnittelut!
» Järjestäjien sivut

Hopeaa SM-keskimatkalta

Raimo Karvonen saavutti ryhmä 2:n keskimatkan SM-kilpailuista upeasti hopeaa. Eroa voittajaan jäi minuutti. Lämpimät onnittelut Raimolle!
» Järjestäjien kisasivut

SM-yö

24.09.2006 10:17

Yösuunnistuksen SM-kisat käytiin Paimion Rastin järjestäminä. Sisulaisista parhaasta suorituksesta vastasi Seija Määttänen ollen viides D65-sarjassa. D35-sarjassa Tiina Kerkola jäi niukasti palkinnoilta ollen seitsemäs. H55-sarjassa Esko Salminen oli hienosti kymmenes, ja Lasse Kataja 15. H60-sarjassa Raimo Karvonen li 18. Onnittelut kaikille!