Suomusjärven Sisu

Ilmoittautumisohjeet

Yleiset ohjeet

Suunnistuksen sekä hiihtosuunnistuksen ilmoittautumisvastaavana toimii Arto Sinnelä. Tämän sivun ohjeita päivitetään tarpeen mukaan tällä sivulla. Mikäli ohjeissa ilmenee jotain epäselvyyttä tai muuta vastaava, ota yhteys Artoon.

Ilmoittautuminen tapahtuu ensisijaisesti Suunnistusliiton IRMA-tietojärjestelmän kautta. Ohessa Suunnistusliiton ohjeita:
- Yleistä IRMAsta
- Ohjeet suunnistajalle
- Usein kysyttyjä kysymyksiä IRMAsta

Lisäksi ilmoittautua voi edelleen seuraavilla tavoilla:
- Sähköpostilla, arto(a)suomusjarvensisu.fi
- Puhelimella, 050 359 3860
- Massaviestien ja seuran sisäisten tapahtumien osalta Netti-ilmolla

Artolle ilmoittauduttaessa ilmoittautumisten pitää olla perillä viimeistään vuorokausi ennen varsinaisen ilmoittautumisajan päättymistä. Kaikki perille tulleet ilmoittautumiset kuitataan saapuneiksi.

Seuran pitää sallia IRMA:ssa osanottomaksujen siirto seuralle jokaisen kilpailun kohdalla erikseen. Jos löydät itseäsi kiinnostavan kilpailun, johon tätä ei ole vielä ehditty tehdä, ilmoita siitäkin Artolle.

Jälki-ilmoittautumiset jokainen hoitaa ja maksaa itse IRMAn kautta tai suoraan kilpailun järjestäjille heidän ohjeidensa mukaisesti. Sama pätee ilmoittautumisportaisiin, joissa hinta on selvästi jälki-ilmoittautumisen mukainen, vaikka järjestäjä olisikin käyttänyt ilmoittautumisportaasta muuta nimeä.

Erikoisohjeet viesteihin

Viesteistä kiinnostuneet sopivat ensisijaisesti keskenään joukkueista ja ilmoittavat ne sitten IRMAan tai Artolle. Jukolan, Halikko-viestin ja Salon Seudun Rastiviestin osalta käytössä on edelleen Netti-ilmo. Ilmoittaudu varalle, jos olet tarvittavissa käytettävissä joukkueiden täyteen saamiseksi. Lisäksi helpotat merkittävästi joukkueen kokoajien työtä, jos ilmoitat siitä, ettet ole käytettävissä.

Lisenssit ja osanottomaksut

Jokaisella kansallisissa kilpailuissa kilpailevalla pitää lajisääntöjen mukaan olla maksettu lisenssi. Ilman sitä ei voi ilmoittautua kansallisiin kilpailuihin. Seura lunastaa ja maksaa 20-vuotiaiden ja sitä nuorempien lisenssit. Nuorten lisenssin lunastamiseksi ota yhteyttä Artoon.

Seura maksaa kaikki kilpailuiden osanottomaksut lukuun ottamatta seuraavia poikkeuksia:
- Henkilökohtaiset kilpailut ulkomailla
- Veteraanien MM-kilpailut ynnä muut kansallisen kilpailukalenterin ulkopuoliset kilpailut
- H/D21-sarjalaisten ja vanhempien osanottomaksut rastiviikoilla

Rastiviikkojen H/D21+ sarjojen osanottomaksut sekä kaikki jälki-ilmoittautumiset tulee hoitaa ja maksaa itse IRMA:n kautta.

Koska seura maksaa lähes kaikki osanottomaksut, mikä on nykyään hyvin harvinaista, pidämme varsin kohtuullisena käytäntöä, jonka mukaan kilpailuun ilmoittautunut ja siitä aiheettomasti poisjäänyt kilpailija maksaa osanottomaksunsa takaisin seuralle ilman erillistä huomautusta. Seuran tili: Lounaismaan Osuuspankki FI05 5441 0350 0061 32.

Linkkejä

- IRMA
- Varsinais-Suomen alueen kotisivut