Pyöräsuunnistuksen pitkän matkan ja sprintin SM-kilpailut Salossa

Maastokuva huhtikuulta

Maastokuva huhtikuulta

Pyöräsuunnistuskauden ensimmäiset suomenmestaruuskilpailut järjestetään Salossa heinäkuun 26. ja 27. päivänä Suomusjärven Sisun vastatessa järjestelyistä. Kilpailut ovat samalla MM-katsastuksia miesten ja naisten pääsarjoissa sekä 20- ja 18-vuotiaiden sarjoissa. Ensimmäiset kilpailijat lähtevät matkaan lauantaina klo 13:00 ja sunnuntaina klo 11:00.

Lauantaina kilpaillaan pitkällä matkalla ja sunnuntaina sprintissä. Lauantain kisassa on sarjoja 16-vuotiaista alkaen ulottuen miesten puolella 75-vuotiaiden sarjaan ja naisten puolella 65-vuotiaiden sarjaan. Sunnuntaina sarjavalikoima kasvaa vielä 14-vuotiaiden sarjoilla. Kilpailuihin odotetaan viime vuoden SM-kilpailujen tapaan lähes 300 kilpailijaa molempina päivinä.

Kilpailukeskuksena toimii Kiikalan lentokentän alue lähellä Turku-Helsinki-moottoritietä. Kilpailualue on kauttaaltaan kangasmaastoa, josta osa on myös Puolustusvoimien harjoituskäytössä. Hyväpohjainen maasto ja vaihteleva urasto tekevät kilpailuista mielenkiintoisia keskimääräisten ajonopeuksien noustessa melko korkeiksi.

Tarkemmat lisätiedot kilpailusta löytyvät kilpailun kotisivuilta osoitteesta http://suomusjarvensisu.fi/kilpailut/2014/sm-pyora/. Mahdollisiin kysymyksiin vastaa kilpailun tiedottaja Arto Sinnelä (arto@suomusjarvensisu.fi, 050 359 3860).

Suomusjärven Sisu toivottaa kilpailijoiden ja yleisön lisäksi myös median edustajat tervetulleiksi seuraamaan kilpailua. Pyydämme ilmoittamaan tulostanne ti 22.7. mennessä, jotta pystymme huomioimaan tarpeenne paremmin.

Julkaistu: 15.6.2014

« Takaisin kilpailun etusivulle