Suomusjärven Sisu

Hiihtojaosto

Hiihtojaoston tavoitteena on luoda hiihdolle mahdollisimman hyvät toimintaedellytykset ottaen huomioon vallitsevat olosuhteet. Toiminnassa pyritään luomaan hiihdosta kaiken ikäisille ihmisille elinikäinen harrastus.

Jaoston puheenjohtajana toimii Mauri Sinnelä, muut jäsenet ovat Asko Määttänen ja Jarmo Villman.

Hiihtolatuja pyritään ajamaan Kitulaan urheilukentän ja koulun maastoihin. Lisäksi pitempiä latuja pyritään ajamaan Kettulaan ja Kiikalaan. Latutilannetta voi seurata Sisun kotisivujen ilmoitustaulun ja Kiikalan ja Suomusjärven kuntohiihtoladut -sivun kautta. Sisumajan latupohjaa ei enää voi sellaisenaan käyttää, koska osa latupohjasta on nykyään käytössä ajotienä päivittäin. Uusien tiejärjestelyjen myötä tulevaisuudessa saattaa olla mahdollista, että osa tiepohjasta saadaan uudelleen hiihtokäyttöön.

Hiihtokilpailuja järjestetään, jos lumiolosuhteet sen sallivat. Sarjoja on kaikenikäisille. Tietoja kilpailuista ja tuloksista kilpailut-linkin alta. Lapsille pyritään antamaan voiteluapua. Jos löytyy halukkuutta osallistua kansallisiin kilpailuihin, niin Sisu maksaa osallistumismaksut sekä lisenssit.

Koska etelän talvessa lumi on katoava luonnonvara, niin muutokset mm. kilpalujen järjestämiseen ovat mahdollisia ja jopa todennäköisiä muutaman päivän varoitusajalla. Nopeaa tiedottamista pyritään hoitamaan näiden sivujen uutisten ja ilmoitustaulun kautta.