Suomusjärven Sisu

Varsinais-Suomen avoin keskimatkan aluemestaruuskilpailu 2018

Keskimatkan aluemestaruuskilpailu käydään avoimena kilpailuna sunnuntaina 3.6. Kaskistonnummen suppamaastossa. Luvassa on siis hyvää harjoitusta kesän Jukolan viestiä silmällä pitäen.

Kilpailun yhteydessä myös kuntosuunnistusmahdollisuus kahdella radalla.

Tervetuloa!

Ajankohtaista

3.6.2018
Kilpailut on saatu päätökseensä. Miesten pääsarjassa nähtiin Paimion Rastin kaksoisvoitto, kun mestaruuteen suunnisti Fredric Portin ennen Jesse Laukkarista. Naisten puolella kaksoisvoitto meni Angelniemen Ankkurille Sanni Kivelän ottaessa kultaa ja Heini Saarimäki hopeaa. Onnittelut kaikille mitalisteille! Kiitoksia kaikille osanottajille, talkoolaisille ja maanomistajille.

Kilpasarjojen tulokset ja nyt myös Reittihärveli löytyvät tulossivuilta. Kuntosuunnistuksen tulokset ja väliajat löydät oheisista linkeistä. Lisäksi ohessa kuvia kisapäivältä.

Kilpailumaastoon pääsee seuraavan kerran keskiviikkona Ykkössuuntien merkeissä.

1.6.2018
Lähtöajat julkaistu. Emit-muutokset yms. osoitteeseen risto.kivinen(a)resultfellows.com. Alustavia kilpailuohjeita päivitetty siten, että H/D12-14-sarjojen kartan saamista lukuun ottamatta lähdön käytännöt ovat kaikille samat.

31.5.2018
Alustavat kilpailuohjeet päivitetty. Lisätty tuomarineuvosto ja maalin sulkeutumisaika. Pidennetty kuntosuunnistuksen lähdön aikaväliä.


Karttapala