Suomusjärven Sisu

Riston Hölkkä

Riston Hölkkä juostaan Salon Suomusjärvellä vuosittain pyhäinpäivän jälkeisenä sunnuntaina. Hölkkä juostiin ensimmäisen kerran vuonna 1980. Nimensä se on saanut suunnistuksen nelinkertaisen MM-mitalistin Risto Nuuroksen mukaan, joka kilpauransa kirkkaimpana saavutuksenaan voitti MM-hopeaa vuonna 1978 henkilökohtaisella matkalla.

Tapahtumassa on tarjolla sekä kilpa- että kuntosarjoja kaikentasoisille kuntoilijoille. Reitit kulkevat maaseutumaisemissa pääosin hiekkateillä. Tarkemmin reitteihin voi tutustua reittikarttojen avulla.

Tervetuloa!

Ajankohtaista

15.7.2021
Menneet Hölkät -sivulle lisätty sieltä aiemmin puuttuneet vuosien 1980-1996 tulokset. Ilmoitukset mahdollisista tulosluettelojen virheistä (kirjoitusvirheet yms.) osoitteeseen arto(a)suomusjarvensisu.fi. Ainakin vuosien 1980 ja 1987 tuloslistoissa on tunnistettuja aukkoja, joten jos sinulta löytyy arkistoista täydennettävää niihin, otamme mielellämme tietoja vastaan!

14.10.2020
Vuoden 2020 Riston Hölkkä on peruttu. Koronavirusepidemian kiihtymisen vuoksi perinteikäs Riston Hölkkä on päätetty perua tämän vuoden osalta. Toivomme pääsevämme jatkamaan perinnettä taas ensi vuonna. Lämmin kiitos kaikille kiinnostuksensa tapahtumaa kohtaan osoittaneille. Toivotamme hyvää ja turvallista syksyn jatkoa kaikille.