Suomusjärven Sisu

Riston Hölkkä

Riston Hölkkä juostaan Salon Suomusjärvellä vuosittain pyhäinpäivän jälkeisenä sunnuntaina. Hölkkä juostiin ensimmäisen kerran vuonna 1980. Nimensä se on saanut suunnistuksen nelinkertaisen MM-mitalistin Risto Nuuroksen mukaan, joka kilpauransa kirkkaimpana saavutuksenaan voitti MM-hopeaa vuonna 1978 henkilökohtaisella matkalla.

Tapahtumassa on tarjolla sekä kilpa- että kuntosarjoja kaikentasoisille kuntoilijoille. Reitit kulkevat maaseutumaisemissa pääosin hiekkateillä. Tarkemmin reitteihin voi tutustua reittikarttojen avulla.

Tervetuloa!

Ajankohtaista

20.11.2021
Kaikki tilastot on nyt päivitetty tämän vuoden tapahtuman tiedoilla. Uusia ennätyksiä nähtiin kolme ja lisäksi yksi tasatulos vanhan ennätyksen kanssa. Jukka Keron tulos miesten yleisessä sarjassa on nyt huomioitu M40-sarjan ennätyksenä, koska ikäraja täyttyi. Jos vastaavia tapauksia on jäänyt huomioimatta nykyisten kilpasarjojen tilastoissa, pyydämme ilmoittamaan niistä, kiitos.

Muut uudet ennätykset olivat Saara Nikanderin paras naisen tulos 11,2 km reitillä ja Thomas Sandbergin tulos 3,0 km hölkkäsarjassa. Ennätystä puolestaan sivusi Elena Kero T10-sarjassa.

Onnittelut kaikille sekä myös muille kunniatilastoihin päässeille!

15.11.2021
Tulokset löytyvät nyt nettimuodossa. Löytötavaroista on tullut vielä lisäkyselyjä, joiden kohteita ei ole jäänyt järjestäjille. Jos olet löytänyt itseltäsi ylimääräisiä varusteita Hölkän jälkeen, ota yhteyttä arto@suomusjarvensisu.fi, jotta saamme tavarat oikeille omistajilleen. Kiitos.

10.11.2021
Muistutuksena vielä aiempi ilmoitus: Naisten pukuhuoneesta on lähtenyt vahingossa jonkun matkaan mustat juoksuhousut. Jos löydät itseltäsi ylimääräiset, ota yhteyttä arto@suomusjarvensisu.fi, kiitos.

Tilastojen ja lopullisten tuloslistan osalta julkaisu hieman viivästyy. Pyrimme saattamaan kaiken ajan tasalle viimeistään ensi viikon aikana.

8.11.2021
Valokuvat ovat nyt kokonaisuudessaan nähtävillä. Mahdolliset huomiot ja kysymykset osoitteeseen arto@suomusjarvensisu.fi.

7.11.2021
41. Riston Hölkkä juostiin tänään parin plusasteen ja kevyen tihkusateen kelissä. Pääsarjojen voittoihin juoksivat Sara-Elise Ruokonen ja Jukka Kero. Kiitos kaikille järjestäjille ja osanottajille!


Yhteistyössä


Birkkalan tila

VisitSalo.fi