Suomusjärven Sisu

Ilmoittautumisohjeet

Yleiset ohjeet

Suunnistuksen sekä hiihtosuunnistuksen ilmoittautumisvastaavana toimii Arto Sinnelä. Koska Sisussa on paljon aktiivisia suunnistajia, on ensiarvoisen tärkeää, että kaikki tapahtuu seuraavien ohjeiden mukaisesti. Ohjeita päivitetään tarpeen mukaan tällä sivulla. Mikäli ohjeissa ilmenee jotain epäselvyyttä tai muuta vastaava, ota yhteys Artoon.

Ilmoittautuminen tapahtuu ensisijaisesti Suunnistusliiton IRMA-tietojärjestelmän kautta.
- Aloitusohjeita IRMA:n käyttöön
- Viestihalukkuuden ilmoittamisen ohje

Lisäksi ilmoittautua voi edelleen seuraavilla tavoilla:
- Sähköpostilla, arto(a)suomusjarvensisu.fi
- Puhelimella, 050 359 3860
- Massaviestien osalta Netti-ilmolla

Artolle ilmoittauduttaessa ilmoittautumisten pitää olla perillä viimeistään vuorokausi ennen varsinaisen ilmoittautumisajan päättymistä. Kaikki perille tulleet ilmoittautumiset kuitataan saapuneiksi.

Jälki-ilmoittautumiset jokainen hoitaa ja maksaa itse IRMA:n kautta tai suoraan kilpailun järjestäjille heidän ohjeidensa mukaisesti.

Erikoisohjeet viesteihin

Viesteistä kiinnostuneet sopivat ensisijaisesti keskenään joukkueista ja ilmoittavat ne sitten IRMA:an tai Artolle. Jukolan, 25mannan, Halikko-viestin ja Salon Seudun Rastiviestin osalta käytössä on edelleen Netti-ilmo. Näiden tapauksessa joukkueen kokoajien työtä voi helpottaa myös ilmoittamalla, jos ei ole käytettävissä.

Lisenssit ja osanottomaksut

Jokaisella kansallisissa kilpailuissa kilpailevalla pitää lajisääntöjen mukaan olla maksettu lisenssi. Ilman sitä ei voi ilmoittautua kansallisiin kilpailuihin. Seura lunastaa ja maksaa 20-vuotiaiden ja sitä nuorempien lisenssit. Nuorten lisenssin lunastamiseksi ota yhteyttä Artoon.

Seura maksaa kaikki osanottomaksut lukuun ottamatta seuraavia poikkeuksia:
- Henkilökohtaiset kilpailut ulkomailla
- H/D21-sarjalaisten ja vanhempien osanottomaksut rastiviikoilla

Rastiviikkojen aikuisten osanottomaksut sekä kaikki jälki-ilmoittautumiset tulee hoitaa ja maksaa itse IRMA:n kautta.

Koska seura maksaa lähes kaikki osanottomaksut, mikä on nykyään harvinaista, pitää suunnistusjaosto varsin kohtuullisena käytäntöä, jonka mukaan kilpailuun ilmoittautunut ja siitä aiheettomasti poisjäänyt kilpailija maksaa osanottomaksunsa takaisin seuralle ilman erillistä huomautusta. Seuran tili: Lounaismaan Osuuspankki FI05 5441 0350 0061 32.

Linkkejä

- IRMA
- Varsinais-Suomen alueen kotisivut