Suomusjärven Sisu

Ilmoitustaulu

Napapiiri-Jukola 2020

Vahvistuksena, että alla olevan mukaisesti Napapiiri-Jukolaan ilmoitettiin ensimmäisessä portaassa kaksi joukkuetta Venlojen viestiin ja kolme joukkuetta Jukolan viestiin.

Ilmoittautuminen on auki vielä kolme kuukautta.

» Netti-ilmo

Arto - 04.02.2020 19:46

Napapiiri-Jukola 2020

Viitaten alla olevaan kyselyyn, johon toivomme siis mahdollisimman runsaasti vastauksia. Tämä tieto löytyy itse kyselystäkin, mutta ohessa vielä varmuuden vuoksi avattuna tännekin:

Koska ajoissa ilmoittautuminen auttaa suuresti joukkueiden kokoamisessa, päätettiin tänä vuonna kannustaa siihen vähän selkeämmin. Lisäksi pelisääntöjä haluttiin selventää muutenkin.

Ensimmäinen ilmoittautumisporras Jukolaan sulkeutuu tammikuun lopussa. Siinä vaiheessa ilmoitetaan niin monta joukkuetta, että kaikki 30.1. mennessä ilmoittautuneet mahtuvat Sisun joukkueisiin. Tämän jälkeen lisäjoukkueita ilmoitetaan 6.5., jos ilmoittautuneita on riittävästi kaikkien joukkueiden täyttämiseen.

Lisäjoukkueet kootaan niistä, jotka ovat ilmoittautuneet tähän joukkueen täyttymiseen mennessä. Myöhemmin ilmoittautuneet ovat varahenkilöitä, jos seuraavaa joukkuetta ei saada täyteen. Eli jos vaikkapa kolmas venlajoukkue täyttyy kevään aikana, nämä 12 ensin ilmoittautunutta ovat etusijalla. Neljäs joukkue ilmoitetaan, jos ilmoittautuneita on 16. Jos taas tammikuussa ilmoitettua joukkuemäärää ei saada lopulta ilmoittautuneista täyteen, kaikki ilmoittautuneet ovat samalla viivalla, ja viimeisen joukkueen täyttämiseksi keskustellaan naapuriseurojen kanssa tai hyödynnetään tarvittaessa suunnistajapankkia.

Toivottavasti saadaan runsas joukko mukaan Rovaniemelle! Luvassa on hieman etelästä poikkeavaa maastoa ja yön valoisuutta.

Päivitetty 27.1.: Tarkennettu hieman, miten toimitaan, jos tammikuun perusteella ilmoitettuja joukkueita ei saada täyteen omin avuin.

» Kysely: https://tiny.cc/sisu-suunnistajat

Arto - 21.01.2020 15:38

Kysely suunnistajille

Hei,

kaikille suunnistajille, joiden sähköpostiosoite löytyi Irmasta, on tänään lähetetty seuran johtokunnan puolesta kysely koskien muutamia ajankohtaisia asioita. Mikäli et saanut sähköpostia aiheesta kyselyyn pääsee vastaamaan myös suoraan alla olevan linkin kautta.

Kiitos jo etukäteen vastauksista!

» https://tiny.cc/sisu-suunnistajat

Harri - 21.01.2020 08:47

Ramin 80-vuotisrastit Sisumajalla 26.1.

Koska sääennusteen mukaan lumettomat olosuhteet näyttävät jatkuvan, järjestän merkkipäiväni kunniaksi ”Ramin 80 -vuotisrastit” sunnuntaina 26.1.2020 klo 13 Sisumajalla.

Järjestelyjen vuoksi ennakkoilmoittautuminen välttämätöntä 20.1. mennessä sähköpostilla rami.k.laitinen(a)gmail.com tai puhelimella 040 719 0892. Ilmoittautuneille lähetetään tarkemmat tiedot radasta yms. ennen tapahtumaa.

Osanotosta kiinnostuneet sisulaiset, tervetuloa mukaan!

Rami Laitinen - 10.01.2020 20:52