Suomusjärven Sisu

Ilmoitustaulu

Kiikalan ja Suomusjärven hiihtoladut

Kun tänä vuonna ainakin sää suosii hiihtoa, ohessa muistutuksena Askon ylläpitämä Facebook-sivu, jolta löydät viimeisimmät tiedot Kiikalan ja Suomusjärven latutilanteesta.

Lisäksi Salon kuntoratojen latutilanteesta löydät tietoa kaupungin sivulta: https://salo.fi/vapaa-aika-ja-matkailu/liikunta/ulkoliikuntapaikat/kuntoradat-ja-ladut/.

» Kiikalan ja Suomusjärven hiihtoladut Facebookissa

Arto - 01.02.2021 19:13

Suunnistuslisenssit 2021

Uuden kilpailukauden alkaessa muistutus lisensseistä. Seura maksaa vakuutuksellisen lisenssin 20-vuotiaille ja nuoremmille (2001 tai myöhemmin syntyneet). Ole yhteydessä minuun (arto(a)suomusjarvensisu.fi) nuorten lisenssin lunastamiseksi.

Alla vielä tarkempi kuvaus Suunnistusliiton uutisesta kopioituna:

Vuoden 2021 lisenssinmyynti aukeaa 1.1. Suomisportissa. Vakuutuksellinen lisenssi kannattaa hankkia heti vuoden alussa tai viimeistään tammikuun aikana, jolloin vakuutus on voimassa heti vuoden alusta lukien. Sen jälkeen maksetut vakuutukset tulevat voimaan maksupäivänään. Vakuutus on neuvoteltu Pohjola Vakuutuksesta.

Aikuisten vakuutuksellisen lisenssin hinta vuodelle 2021 on 103 €, vakuutuksettoman 40 €. Nuorten 15-18 vuotiaiden vastaavat hinnat 40 €/20 €, lasten D1-lisenssi 12-14 v 20 €/10 € ja lasten D2-lisenssi 11 v-nuoremmat 20 €/10 € (kattaa myös muut urheilulajit).

Vakuutuksellinen lisenssi sekä kuntosuunnistajan vakuutus (15 €) on edullinen turva suunnistus-tapaturmien varalle niin kilpailtaessa kuin kuntosuunnistaessa. Monet omat vakuutukset eivät välttämättä kata suunnistusta, joten suosittelemme tarkistamaan oman vakuutusturvan suunnistus-tapaturmien varalta.

Hankkiessasi vakuutuksellisen lisenssin, tapaturman sattuessa Pohjola Vakuutuksen Terveysmestari on apunasi, jos mietit, kannattaako lääkäriin lähteä. Parhaassa tapauksessa vältät lääkärikäynnin kokonaan, ja saat terveysmestarilta selkeät ohjeet kotihoitoon.

» Lisenssi ja vakuutus 2021

Arto - 01.01.2021 13:23