Suomusjärven Sisu

Kilpailunjohtajan mietteitä

9.1.2011

Suomusjärven Sisu on saanut järjestettäväkseen kaupungin mestaruushiihdot 2011. Kun allekirjoittanut valittiin seuran hiihtovastaavaksi, olen kisan järjestelyjä kartoittanut. Alustava kilpailukutsu onkin jo julkaistu. Muutaman puhelinsoiton perusteella kisoille tuntui olevan ainoa mahdollinen muoto iltakilpailu ja sekin maaliskuulla. Kisat ovat siis keskiviikkona 2.3.2011 kello 17.00.

Mutta miksi kello 17? Mietimme edellisvuosien tapahtumia ja ainakin vanhemmat veteraanit haluamme hiihdättää valoisana aikana Suomusjärven koulun maastossa. Pienenä kevennyksenä tähän kohtaan mainittakoon, että kun viime vuonna tätä esitin Perttelissä "eräille eläkeläisille", he sanoivat "mahtaako töistä ehtiä". Tarkemman aikataulun kilpailun kululle laadimme, kun ennakkoilmoittautumiset on saatu.

Varapaikkana meillä on Suomusjärven urheilukenttä ja sen valaistu kuntorata, jos kisaajia tulee runsaasti, mitä toki toivomme! Entä miksi perinteinen tyyli? Jos kisamme pidetään (tai osa) kuntoradallamme, sillä ei vapaalla tyylillä ohitus onnistu.

Tervetuloa maaliskuun alussa Salon Suomusjärvelle! Meillä kisakoneistoa vasta kasataan, mutta uskomme tarjoavamme teille hienon iltakisan 2.3.2011.

Suomusjärven Sisu, hiihtojaosto / Mauri Sinnelä

<< Takaisin kilpailun etusivulle