Suomusjärven Sisu

Ratamestarin mietteitä

06.03.2012

Syksyllä mietimme, mitä kisoja järjestämme vuonna 2012. Päädyimme siihen, että järjestämme latusuunnistuksen ja partiosuunnistuksen aluemestaruuskilpailut. Päädyimme näihin siksi, koska niitä ei ole alueella järjestetty vuosiin. Hienoja, erilaisia lajeja molemmat. Nyt sunnuntaina järjestämme latusuunnistuksen.

Talvilajin järjestäminen on aina sään armoilla. Lumi tuli myöhään ja sitä tullut hyvin. Toivottavasti ei sulaisi ennen pyhää, sillä on ollut haasteellista löytää päivää kisalle. Radat olen suunnitellut Sisumajan maastoon, jossa toki on ennenkin kisailtu. Olen niissäkin ollut ratamestarina, joten olen pyrkinyt nytkin erilaisiin valintoihin.

Tällä hetkellä (maanantai-iltana) on vielä useampia ratalinjasuunnitelmia. Seuraan sään varmistumista ja päätän lopullisesti ”urakuviot” vasta sitten. Koska olemme maastossa, jossa on korkeuseroja runsaasti, turvallisuus vaikuttaa lopulliseen päätökseen. Toki varoituskylttejä tulee maastoon pidemmille radoille.

Radat tulevat olemaan 2,5 km - 8,0 km ja varmistuvat, kun osanottajamäärät varmistuvat. Nyt odotamme ilmoittautumisia ja tiedotamme lisää loppuviikolla. Toivomme, että tulisitte runsaslukuisesti kisaamme.

Eilen päivitimme Jouko Visan kanssa karttaa ja päätimme myös kisakartan kooksi 16x22cm. Tämä siis tiedoksi, jos karttatelinettä virittelette kisakuntoon.

Tervetuloa!
Mauri Sinnelä

<< Takaisin kilpailun etusivulle