Suomusjärven Sisu

Rastiviikot 2005

14.8.2005

Fin 5 2005

Säkylän ja Raasin metsissä kilpailtavalle Fin5-rastiviikolle ilmoittautui yhteensä 24 sisulaista, joista 17 ilmoittautui jokaiseen osakilpailuun.

15.7. Viides osakilpailu

Viimeiseen osakilpailuun lähdettiin alkuviikon tulosten perusteella takaa-ajona lasten sarjoja lukuunottamatta. Parhaasta loppusijoituksesta vastasi Raimo Karvonen, joka saapui H60A-sarjassa kolmantena maaliin reilut neljä minuuttia kärjen jälkeen. Neljänsiksi omissa sarjoissaan ylsivät Rauno Hakala (H35A) ja Mika Kerkola (H35AL). Viidensiä sarjoissaan olivat Merja Mäenpää (D21B) ja Tiina Kerkola (D35A). Muita kymmenen parhaan tietämille yltäneitä olivat Petri Riikonen (11. / H21AL), Eero Nurminen (11. / H45AL), Pirjo Karvonen (9. / D50B) ja Raili Laaksonen (10. / D55A).

Nuoret paransivat tasaisesti kisa kisalta. Viimeisestä osakilpailusta tulikin kaikille hienot sijoitukset. H10RR-sarjassa Toni Anttila oli 14. ja Riku Kerkola 22. Toni oli yhteistuloksissa lopulta 24. H9RR-sarjassa Nico Kerkola jatkoi vahvasti ollen yhdeksäs. D12-sarjassa Minna Nurminen oli hienosti seitsemäs ja Riikka Ajalin 26. Yhteistuloksissa tytöt olivat samassa järjestyksessä sijoilla 22. ja 23. Myös D9RR-sarjassa Sisun tytöt pitivät kiirettä. Tiina Anttila oli 12. ja Henna Yliluikki 19. Yhteistuloksissa Tiina oli 20.

Viikon lopputulokset
Viimeisen päivän tulokset

14.7. Neljäs osakilpailu

Yhden välipäivän jälkeen palattiin tositoimiin. Sijoituksia kymmenen parhaan joukkoon tuli yhdeksän. Parhaasta sijoituksesta vastasi tällä kertaa D35A-sarjassa Tiina Kerkola, joka ilmeisesti kyllästyi olemaan aina viides. Nyt Tiina oli hienosti toinen. Kerkolan perhe ei muiltakaan osin kauan metsässä viihtynyt. H35AL-sarjassa Miksu kiirehti metsästä pois kolmanneksi nopeiten. H9RR-sarjassa Nico oli upeasti kahdeksas, ja H10RR-sarjassa Riku oli 31.

H35A-sarjassa Rauno Hakala jatkaa vauhdikasta menoaan ollen neljäs. H35AL-sarjassa Jouni Anttila kiri kahdeksanneksi. Virossa yhden rastiviikon voittamassa käynyt Matti Yliluikki aloitti oman Fin5-viikkonsa olemalla H40A-sarjassa neljäs. H45AL-sarjassa Eero Nurminen oli puolestaan kymmenes. H60A-sarjassa Raimo Karvonen jatkoi tasaisen varmoja otteitaan ollen viides. Samassa sarjassa Aare Virta paranteli asemiaan ollen nyt 20. H10RR-sarjassa Toni Anttila jatkaa edelleen nousujohteisesti. Tällä kertaa tuloksena oli jo hieno 18. sija.

D65-sarjassa Seija Määttänen, joka muuten vietti välipäivää Ykkössuunnilla, oli nyt kymmenes. D12-sarjassa Minna ja Riikka jatkavat myöskin nousujohteisesti. Nyt Minna oli 18. ja Riikka 25. D9RR-sarjassa sisulaisedustus kasvoi kaksinkertaiseksi. Tiina Anttila oli 25. ja Henna Yliluikki 36.

Yhteistuloksissa Miksu ja Raimo jatkavat kolmansina, Tiina ja Rauno puolestaan viidensinä.

Yhteistulokset
Neljännen päivän tulokset

12.7. Kolmas osakilpailu

Päivän parhaasta sijoituksesta vastasi jälleen Raimo Karvonen, joka sijoittui H60A-sarjassa kolmanneksi. Samalla Raimo nousi sijan verran yhteistuloksissa eli kolmanneksi. Muista miehistä kymmenen parhaan joukkoon pääsi ainoastaan Mika Kerkola. Miksu oli tällä kertaa seitsemäs H35AL-sarjassa säilyttäen yhteistuloksissa kolmannen sijansa. Yhteistuloksissa kymmenen joukossa on lisäksi Rauno Hakala, joka on kahdeksas H35A-sarjassa. H10RR-sarjassa Toni Anttila jatkaa asemiensa parantelua ollen nyt 22. ja yhteistuloksissa 28. Rastiviikon omalta osaltaan aloittaneet Riku (H10RR) ja Nico (H9RR) Kerkola sijoittuivat mukavasti sijoille 32. ja 21.

Naisten puolella Tiina Kerkola jatkaa tasaista tahtia ollen jälleen viides niin tässä osakilpailussa kuin myös yhteistuloksissa. D21B-sarjassa Merja Mäepää jatkaa toisena. D50B-sarjassa Pirjo Karvonen paranteli asemiaan viidennellä sijallaan tässä osakilpailussa. D12-sarjassa Minna Nurminen ja Riikka Ajalin parantavat myös kilpailu kilpailulta. Tällä kertaa Minna oli parempi ollen 19. Riikka oli 24. D9RR-sarjassa Tiina Anttila jatkaa hyvin. Tällä kertaa tuloksena oli 23. sija. Yhteistuloksissa Tiina on nyt 17.

Yhteistulokset
Kolmannen osakilpailun tulokset

11.7. Toinen osakilpailu

Tulospalvelun pojilla ei ollut aivan ongelmaton päivä. Tulokset nyt korjattu.

H35A-sarjassa Rauno Hakala paransi asemiaan sijoittuen viidenneksi nousten samalla kokonaistuloksissa kuudenneksi. H35AL-sarjassa Mika Kerkola sijoittui viidenneksi ja Jouni Anttila jälleen sijalle 11. Miksu säilytti näin kokonaiskilpailun kolmannen sijansa, ja Jouni puolestaan nousi pykälän verran sijalle 10. H60A-sarjassa Raimo Karvonen jatkoi hyviä suorituksiaan sijoittuen kuudenneksi. Yhteistuloksissa Raimo on nyt neljäs. H10RR-sarjassa Toni Anttila paransi asemiaan ollen nyt 28. ja yhteistuloksissa 33.

D21B-sarjassa Merja Mäenpää jatkaa kärjen tuntumassa. Nyt tuloksena oli toinen sija, jonka ansiosta myös yhteistuloksissa Merja löytyy toiselta sijalta. D35A-sarjassa Tiina Kerkola jatkaa samoin kärjen kannoilla. Myös tänään tuloksena oli viides sija, joka on myös Tiinan yhteissijoitus kahden päivän jälkeen. D65-sarjassa Seija Määttänen sijoittui hienosti kolmanneksi. D12-sarjan Riikka Ajalin ja Minna Nurminen sijoituivat sijoille 23. ja 32. D9RR-sarjassa Tiina Anttila jatkoi mainiosti ollen nyt 21. Yhteistuloksissa Tiina on 15.

Yhteistulokset
Toisen osakilpailun tulokset

10.7. Ensimmäinen osakilpailu

Rastiviikko alkoi sisulaisittain jälleen vahvasti. Parhaasta sijoituksesta vastasi Raimo Karvonen H60A-sarjassa ottaen osakilpailuvoiton. Tiukassa kisassa viisi parasta mahtui 51 sekunnin sisään. Naisissa paras sijoitus kirjattiin Raili Laaksoselle, joka oli D55A-sarjassa neljäs.

H35A-sarjassa Rauno Hakala aloitti hyvin sijoittuen sijalle 17. Saman ikäluokan astetta lyhyemmällä matkalla, H35AL-sarjassa, Mika Kerkola avasi niin ikään vahvasti ollen kolmas. Jouni Anttila oli samassa sarjassa 11. Myös H45AL-sarjassa aloitettiin sisulaisittain hyvin Eero Nurmisen ollessa 9. Nuorten sarjoissa tulessa oli ainoastaan Toni Anttila, joka sijoittui sijalle 38.

D18E-sarjassa vain avausmatkalle osallistuva Elina Laakso sijoittui mukavasti kovassa seurassa sijalle 19. D21B-sarjassa Merja Mäenpää oli 8. D35A-sarjassa kautta kesän tasaisen varmoja suorituksia tehnyt Tiina Kerkola oli hienosti viides. D12-sarjassa tyttömme Riikka Ajalin ja Minna Nurminen suoriutuivat matkasta sijoilla 36. ja 42. D9RR-sarjassa Tiina Anttila aloitti hienosti sijoittuen kymmenenneksi.

Tulokset


4 EST 2005

7. - 10.7.

Viron nelipäiväiselle rastiviikolle Sisusta lähti kuusi suunnistajaa. H40-sarjassa Matti Yliluikki oli aivan omaa luokkaansa voittaen kaikki osakilpailut. Kakkoseksi sijoittunut Ankkurin Jarmo Reiman jäi Luikille 25 minuuttia.

Myös H55-sarjassa saatiin menestystä Lasse Katajan ollessa lopputuloksissa toinen. Samassa sarjassa Sauli Hyytiäinen nousi seitsemänneksi. H50-sarjassa Mauri Sinnelä oli kahdeksas.

Tulokset


Kainuun rastiviikko 2005

Kotimaan rastiviikoista ensimmäiselle, Kainuun Rastiviikolle, sisulaisista lähti seitsemän suunnistajaa. Heistä kuusi osallistui kilpasarjoihin.

8.7. Neljäs osakilpailu

Viimeinen osakilpailu käytiin heti kolmannen osakilpailun jälkeen seuraavana päivänä. H8RR-sarjassa Aleksi Parttimaa jatkoi loistavia suorituksiaan. Hän voitti viimeisen osakilpailun uskomattomalla neljän minuutin erolla seuraavaan nähden. 2,6 kilometrin rastireitillä kyseessä on melkoinen suoritus. Samalla hän nousi kokonaiskilpailun voittajaksi lähes kahden minuutin erolla seuraavaan. Onnittelut Aleksille! Samassa sarjassa Juho-Petteri Lindblom sijoittui lopulta yhteistuloksissa mukavasti sijalle 29.

D60-sarjaa ylivoimaisesti ennen toisena ollutta Tuula Tulokasta johtaneen Raija Nurmin kohtaloksi muodostui hylkäys. Kuitenkin Tuulan ohi nousi vielä takaa Eeva Tanska. Näin ollen Tuula sijoittui lopulta yhteistuloksissa hienosti toiseksi. Onnittelut Tuulallekin!

H35A-sarjassa miehemme löytyvät yhteistuloksista sijoilta 17, 21 sekä 22.

Yhteistulokset
Neljännen osakilpailun tulokset

7.7. Kolmas osakilpailu

Torstaina oli vuorossa lyhyet matkat. Tuula Tulokas sijoittui sijalle 12, mutta lyhyemmästä matkasta johtuen kokonaisajoissa Tuula säilytti hienon kakkospaikkansa.

H8RR-sarjassa Aleksi Parttimaa oli 4. ja Juho-Petteri Lindblom 30. Yhteistuloksissa Aleksi pysyi kärjen tuntumassa ollen nyt kolmas. Juho-Petteri on 26.

H35A-sarjan miehemme valloittivat sijat 21.-23. järjestyksessä Sakke, Petteri ja Jyrki. Yhteistuloksissa sijat ovat 16., 22. ja 23. samassa järjestyksessä.

Yhteistulokset
Kolmannen osakilpailun tulokset

5.7. Toinen osakilpailu

H8RR-sarjassa tiukka sekuntipeli jatkui. Aleksi Parttimaa sijoittui kolmanneksi 12 sekuntia voittajalle jääneenä. Juho-Petteri Lindblom oli puolestaan 31. Kokonaiskilpailussa Aleksi jatkaa kärjessä, mutta kärkikolmikko mahtuu puolen minuutin sisälle. Juho-Petteri on 25.

Tuula Tulokas kohensi asemiaan entisestään sijoittumalla toiseksi D60-sarjassa. Hieno suoritus nosti Tuulan samalla myös kokonaiskilpailun toiseksi.

H35A-sarjassa Sakari Parttimaa oli toisena päivänä 19., Petteri Lindblom 23. ja Jyrki Kuusisto 26. Kokonaiskilpailussa Sakke on 18., Petteri 23. ja Jyrki 25. Kärjessä jatkaa Parttimaan Timppa.

Yhteistulokset
Toisen osakilpailun tulokset

3.7. Ensimmäinen osakilpailu

Jo heti ensimmäisenä päivänä tuli menestystä. Aleksi Parttimaa voitti upeasti H8RR-sarjan ensimmäisen osakilpailun niukasti mutta selkeästi kahdella sekunnilla ennen seuraavaa. Samassa sarjassa Juho-Petteri Lindblom sijoittui mukavasti jaetulle 22. sijalle. Isien puolella H35A-sarjassa Sakari Parttimaa oli 16., Petteri Lindblom 20. ja Jyrki Kuusisto 23. Parttimaan suunnistajasuvulle kirjattiin muuten toinenkin osakilpailuvoitto nykyisin AngA:a edustavan Timon voittaessa samaisen H35A-sarjan.

Naisten puolella Tuula Tulokas sijoittui D60-sarjassa hienosti neljänneksi.

Ensimmäisen osakilpailun tulokset