Suomusjärven Sisu

Nuori Suunta-viesti

14.08.2007 23:07 - Jouni

Nuorimmat sisulaiset olivat tänään mukana hyvin skandaalin makuisessa Nuori Suunta-viestissä Aurassa.
Ongelmaa aiheutti lähinnä se, että kartassa oli vain 5 rastia, kun taas rastireitin varrelta rasteja löytyi huomattavasti enemmän (ilmeisesti jokin hajontasysteemi).
Tästä hajontasysteemistä ei oltu kuitenkaan kerrottu riittävän selkeästi kilpailuohjeissa, ja ehkä juuri siitä johtuen vääriä/puuttuvia leimauksia tuli runsaasti.

Poikien viestin aloitti Aleksi Parttimaa, joka toi hienosti sisun värit kärjessä vaihtoon.Toiselle osuudelle lähti viime hetkellä varamiehen paikalta kutsuttu Teemu Anttila, joka onnistuikin osuudellaan hienosti, säilyttäen sisun värit edelleen kärjessä. Johtoasemasta ankkuriosuudelle lähti Nico Kerkola, joka teki selvän eron seuraaviin joukkueisiin.

Tyttöjen viestin aloitti hienosti Janina Nieminen, joka tuli kärjen tuntumassa vaihtoon.Toiselle osuudelle starttasi Henna Yliluikki, joka piti varmalla suorituksella sisun mitalivauhdissa. Ankkurina matkaan lähti Veera Määttänen, joka juoksi myös hienosti, tuoden sisun värit kolmantena maaliin. Veera oli yksi epäselvän rastireittiradan uhreista, ja häneltä puuttui yksi leimaus, mutta se ei lopputulokseen eikä sijoitukseen vaikuttanut
Kilpailun jälkeen tehtiin myös protesti, koskien tätä epäselvää rastireittihajontaa. Jury kokoontui ja pitkällisen harkinnan jälkeen päätti pitää tulokset ennallaan, mutta tehden samalla sellaisen päätöksen, ettei seurakilpailun pisteitä näistä rastireittisarjoista jaeta.

Parhaat onnittelut kaikille!

Linkit

» Järjestäjän kisasivut