Suomusjärven Sisu

Päivityksiä sivustolla

11.01.2008 18:44 - Arto

Sivustolla on vuoden vaihtumisen myötä päivitetty useita sivuja. Päivitykset koskevat erityisesti Sisun suunnistajia Ykkössuuntien toimitsijatehtävien ja ilmoittautumisohjeiden muodossa.

- Sisun järjestelyvastuu Ykkössuunnilla kasvaa näillä näkymin jälleen yhdellä tapahtumalla eli 21:een. Tämän vuoksi tarvitaan taas runsaasti sisulaisia mukaan järjestelyihin.
>> Lue lisää Ykkössuuntien sivuilta

- Vaikka lumitilanne onkin paikoin huono, on hiihtosuunnistuskausi silti alkamaisillaan. Tämän johdosta sekä ilmoittautumisohjeet että Netti-ilmo on päivitetty. Netti-ilmon tunnus ja salasana on lähetetty niille suunnistajille, joiden sähköpostiosoite on Artolla tiedossa. Muut voivat pyytää niitä Artolta tai Harrilta. Kainuun rastiviikosta ja/tai Fin5-rastiviikosta kiinnostuneiden kannattaa huomioida helmikuun lopussa umpeutuva alennetun osanottomaksun ilmoittautuminen.
>> Tutustu päivitettyihin ohjeisiin ja Netti-ilmoon

- Vuoden vaihteessa aloittivat toimintansa vuosikokouksen nimeämät uudet jaostot sekä johtokunta.
>> Uusi organisaatio

- Muistakaa myös SM-erikoispitkien järjestelyt. Järjestelytoimikunta kokoontuu seuraavan kerran 13.1. Perjantaina 18.1. puolestaan järjestetään esittelytilaisuus tapahtumasta Suomusjärven koululla.
>> Esittelytilaisuus