Suomusjärven Sisu

Suunnistusjaoston kuulumisia

27.04.2008 15:17 - Arto

Tänä keväänä koko seuran toiminnan painopisteenä on SM-erikoispitkien järjestäminen onnistuneesti. SM-erikoispitkille suurin osa suunnistajista on jo nimetty toimitsijatehtäviin. Kaikille riittää töitä, joten ottakaa yhteyttä, jos teitä ei ole vielä nimetty mihinkään tehtävään. Suunnistusjaosto on myös omalta osaltaan keskittynyt kilpailujen suunnitteluun ja toteutukseen, minkä vuoksi muun muassa perinteinen kevään tiedotuslehti jätetään tänä keväänä väliin. Loppuvuonna julkaistaan kuitenkin taas jaoston tiedotuslehti.

Suunnistuskausi on pyörähtänyt huhtikuussa käyntiin. Kansallisissa kilpailuissa sisulaiset ovat menestyneet hyvin niin nuorten kuin vanhempienkin sarjoissa. Kesäkuussa kilpaillaan kahdet massaviestit, Salon Seudun Rastiviesti (10.6.) sekä Tampere-Jukola (14-15.6.). Ilmoittautukaa mahdollisimman ajoissa, jotta saamme päätettyä sopivat joukkueiden lukumäärät. Esimerkiksi Jukolan joukkueiden lukumäärä tulee olla selvillä toukokuun puolivälissä!

Ykkössuuntia on tähän mennessä järjestetty kolme kappaletta. Osanottajamäärät ovat olleet erityisesti kahdessa viimeisessä tapahtumassa erittäin hyvät. Toimitsijalista sen sijaan sisältää vielä paljon tyhjää. Ilmoittautukaa Maurille itsellenne sopivaan tapahtumaan mahdollisimman pian. Ratamestaritehtävät ovat erinomaista harjoitusta kenelle tahansa. Muut toimitsijatehtävät puolestaan eivät vaadin suurta panostusta. Tehtäviä jakamalla sopivasti voidaan järjestää myös niin, että toimitsijatkin ehtivät käydä kiertämässä ratoja.

Toinen tärkeä talkoopanosta vaativa asia on Sisumajan lämmitys. Suunnistusjaosto vastaa Sisumajan saunojen lämmittämisestä kesäkuun keskiviikkoisin ja lauantaisin, syyskuun keskiviikkoisin sekä niinä keskiviikkoina, jolloin Sisumajalla on Ykkössuunnat (tällöin olisi hyvä olla yksi toimitsija enemmän). Aivan kuten Ykkössuuntien toimitsijatehtävätkin on saunojen lämmityskin varsin yksinkertainen tapa tukea seuramme toimintaa. Sisumajalle kannattaa myös tulla saunomaan silloinkin, kun ei itse ole lämmitysvuorossa. Sisumajan maastossa voi hyvin vaikka harjoitella samalla reissulla. Lämmitysvuorojen varauslista tulee löytymään Sisumajalta, mutta ilmoittautua voi suoraan minullekin.

Syksymmällä on paikallaan seuran 60-vuotisjuhlavuoden kunniaksi pohtia ja suunnitella myös suunnistustoiminnan kehittämistä tulevia vuosia silmälläpitäen. Olkaa aktiivisia ja esittäkää omia näkemyksiänne esimerkiksi minulle.

Onnea ja menestystä kesän kilpailuihin!

Suunnistusjaoston puolesta,
Arto