Suomusjärven Sisu

SM-viesti ja keskimatka

21.09.2008 12:44 - Arto

Viikonloppuna kilpailtiin SM-mitaleista sekä keskimatkalla että viestissä.

Lauantaina juostiin keskimatkan kilpailu ryhmä 1:n osalta Porvoossa ja ryhmä 2:n osalta Porvoon ja Sipoon maastossa. Ryhmä 1:n puolella A-finaalin ainoa sisulainen oli Riikka Ajalin D16-sarjassa. Riikka sijoittui lopulta 31. Ryhmä 2:n puolella parhaista sijoituksista finaalissa vastasivat Tiina Kerkola (10./D40), Rauno Hakala (12./H40) sekä Seija Määttänen (13./D65).

>> Ryhmä 1:n kisasivut
>> Ryhmä 2:n kisasivut

Sunnuntaina kilpailtiin viestisuunnistuksen mestaruuksista ryhmä 2:n osalta Nurmijärvellä. Miesten 40-sarjassa Sisun joukkue Rauno Hakala, Mika Kerkola ja Matti Yliluikki oli koko matkan ajan mukana kärkitaistelussa päätyen lopulta neljänneksi Angelniemen Ankkurin kuitatessa kultamitalit Salon seudulle. Toiseksi paras sijoitus Sisulle tuli H60-sarjasta kuudenneksi sijoittuneelle Sisun ykkösjoukkueelle Jouko Visa, Sauli Hyytiäinen ja Raimo Karvonen. Samassa sarjassa Sisun toinen joukkue Rauno Visa, Matti Mäkirinne ja Aare Virta oli 22.

H55-sarjassa Sisun ykkösjoukkue Lasse Kallio, Esko Salminen ja Risto Nuuros oli 10. sekä kakkosjoukkue Lasse Kataja, Mauri Sinnelä ja Reino Sinnelä 12. D35-sarjassa Sisun kolmikko Ulla Mellin, Tiina Kerkola ja Merja Hakala oli 11.

>> Kisasivut

Onnittelut kaikille viikonloppuina menestyineille!