Suomusjärven Sisu

Suunnistusjaoston kuulumisia 3/2009

13.03.2009 17:04 - Harri

Suunnistusjaoston vuoden kolmas kokous pidettiin 5.3. Maurilassa. Suurimman huomion keskipisteenä oli Ykkössuuntien järjestelyt.

Kuten aiemmista uutisista voi nähdä, kokouksessa viimeisteltiin toimitsijatehtävät, lista tosin on sen jälkeen jo kokenut useammankin muutoksen. Lisäksi edellisessä kuulumisia -osiossa kerrotuista uutuuksista on nyt tiedossa tarkempia tietoja. Tälle vuodelle hinnoittelussa tapahtuu useita muutoksia. Ensimmäinen niistä on uusi hinta, viisi euroa tapahtuma. Tämän eurolla kohonneen hinnan vastapainoksi tullaan tänä vuonna tarjoamaan yhä enemmän tuoreita karttoja ratapainatusten kera. Lisäksi ykkössuunnille otetaan käyttöön sekä kausikortti, että sarjakortti. Näistä kausikortti on henkilökohtainen, ja se oikeuttaa osallistumaan kaikkiin tapahtumiin 75 euron hinnalla. Sarjakortti puolestaan oikeuttaa osallistumaan seitsemään tapahtumaan kuuden tapahtuman (30 euroa) hinnalla.

Lisäksi käytiin läpi kesän tapahtumien järjestelytilanne, joka näyttää edelleen hyvältä. Kaikki sisulaiset voivat nyt jo merkitä kalentereihinsa päivät 2.6. (Salon Seudun Rastiviesti) ja 15.-16.8 (Am-pitkä ja viesti), jolloin tarjolla on paitsi talkootehtäviä, myös suunnistustehtäviä, erityisesti SSRV:n osalta, jonne tavoitteena on saada niin mahdollisimman monta joukkuetta mukaan.

Huhtikuun aikana tulee jakeluun kevään perinteinen tiedotuslehti ja suunnistuskauden avaus tullaan järjestämään huhtikuun ensimmäisenä viikonloppuna, tästä tulee tarkempaa tietoa myöhemmin. Suunnistuskauden avauksen jälkeen/yhteydessä pidetään myös suunnistusjaoston seuraava kokous, jonne jokainen sisulainen on tervetullut mukaan. Muistakaa osallistua myös nuorten suunnistuksen palaveriin, josta on erillinen kutsu ilmoitustaululla.

Hyvää kevättä itse kullekin, ja kauden avauksessa tavataan!