Suomusjärven Sisu

Hopeaa SM-viestistä

18.09.2011 16:19 - Arto

Viestisuunnistuksen SM-kilpailut käytiin sunnuntaina. Sisulaisia oli mukana vain ryhmä 2:n kilpailussa Ypäjällä, josta tuomisina oli hopeiset mitalit.

Hopeasta vastasi Sisun H65-sarjan ykkösjoukkue Jouko Visa, Kari Kallio ja Raimo Karvonen. Joukkue eteni pitkään kärjessä, mutta lopulta Rasti-Jyry ehti maaliin vain 9 sekuntia nopeampana. Lämpimät onnittelut koko joukkueelle! Sisun menestystä täydensi kymmenenneksi sijoittunut kakkosjoukkue Sauli Hyytiäinen, Matti Mäkirinne ja Rauno Visa. 30 joukkueen SM-viestissä kaksi joukkuetta kymmenen joukossa on loistava suoritus!

Sisulaisittain toiseksi parhaasta sijoituksesta vastasi kuudenneksi sijoittunut H60-sarjan ykkösjoukkue Risto Suominen, Esko Salminen ja Reino Sinnelä. Sarjan kärkikaksikon takana käytiin pronssista tiukka taisto eikä Sisun joukkuekaan jäänyt mitalisijasta kuin 39 sekuntia. Samassa sarjassa Sisun toinen joukkue Lasse Kallio, Lasse Kataja ja Aare Virta sijoittui sijalle 20.

Sarjassaan kymmenen parhaan joukkoon suunnisti myös H40-sarjan ykkösjoukkue Rauno Hakala, Mika Kerkola ja Matti Yliluikki. Joukkue sijoittui lopulto seitsemänneksi. Sisun toinen joukkue Petteri Lindblom, Tuomo Ratia ja Jyrki Kuusisto sijoittui sijalle 21.

Muiden Sisun joukkueiden sijoitukset:
H35: 15. (Petri Riikonen, Tero Lehtonen, Rami Heikkonen)
H50: 17. (Lasse Laaksonen, Mauri Sinnelä, Jouni Iso-Markku)
D40: 13. (Tiina Kerkola, Ulla Mellin, Merja Hakala)

Linkit

» Järjestäjien kisasivut