Suomusjärven Sisu

Sisumaja kesäkausi

22.05.2012 18:17 - Harri

Sisumaja on tuttuun tapaan lämpimänä kesäkuusta alkaen sekä keskiviikko- että lauantai-iltaisin. Muutamia muutoksiakin tälle kesäkaudelle on tapahtunut.

Saunamaksut ovat muuttuneet tälle kaudelle, sillä Sisumajan ylläpitokulut ovat viime vuosina (mm vakuutukset, sähkö) nousseet huomattavasti. Ulkopuolisille maksut ovat tänä vuonna 3 euroa aikuisille ja 1 euro lapsille. Seuran jäsenille saunamaksu on 1 euro aikuisille. Seuran jäsenet, jotka osallistuvat Sisumajan ylläpitotoimintaan esimerkiksi lämmittämällä saunat, puutalkoisiin tai muuhun vastaavaan toimintaan ovat ansainneet perhekohtaisen vapautuksen saunamaksuista.

Lämmitysvuorojen varaukset onnistuvat vanhaan tapaan, eli merkkaamalla Sisumajalla olevaan listaan oman nimensä halutun päivän kohdalle.

Keittiöremontti alkaa Sisumajalla myös kesällä. Remontin yhteydessä keittiön kalusteet ja kodinkoneet uudistetaan ja majan keittiö saatetaan muutenkin nykyaikaiseksi. Työstä voi aiheutua rajoituksia keittiön käyttöön hetkittäin, mutta saunojen lämmitykseen tämä ei vaikuta.