Suomusjärven Sisu

Pojille upea voitto alueen Nuori Suunta -viestistä

04.09.2012 20:47 - Jouni

Sisun nuoret miehet Esa Sarkimo, Teemu Kerkola, Teemu Anttila ja Nico Kerkola ottivat tyylikkään voiton alueen Nuori Suunta -viestissä.

Viestin aloitti Esa, joka juoksi hienosti avauksen. Toiselle osuudelle lähti Teemu Kerkola, joka selvitti vaativan radan hyvin. Kolmannella osuudella Teemu Anttila nosti Sisun joukueen johtoon, ja Nico Kerkola toi varmalla tavalla seuran nuoret hienoon voittoon.

Tyttöjen viestissä sattui ja tapahtui. Avausosuudella Henna Yliluikki törmäsi ampiaispessään ja sai pistoksia huuleen ja takareisiin, mutta selvitti matkan loppuun hienosti kivuista huolimatta. Toiselle osuudelle lähti pikkusisko Hilda, joka selvitti matkan todella hienosti. Kolmannelle osuudelle lähti Matilda Laurila, joka oli ensimmäisessä sprinttikisassaan, ja millä tuloksella, upea juoksu Matildalta ja vieläpä ilman kompassia. Nelososuudelle lähti Tiina Anttila, jolla ei tällä kertaa sattunut ihan paras päivä. Alkumatkalle osui pikku pummi, mutta se ei olisi vielä haitannut mitään, sillä ilman kolmanneksi viimeisen rastin väärää leimausta tytöt olisivat ottaneet hienon voiton kisassa, sillä tällä kertaa epäonnea oli myös muilla joukkueilla. Suurin osa tyttöjen joukkueista otti hylkyjä viimeisessä mäessä tai sitten unohtivat leimata maalisuoralla olleessa toiseksi viimeisellä rastilla.

Paljon onnea erityisesti pojille, jotka ottivat historiallisen ensimmäisen voiton kyseisessä H11-16 sarjassa, ja tytöille jotka juoksivat hienot juoksut ikävästä hylkäyksestä huolimatta.

Linkit

» Järjestäjän kisasivut