Suomusjärven Sisu

Matille SM-kultaa keskimatkalta, Hennalle plaketti

25.05.2015 17:19 - Arto

Suunnistuksen keskimatkan SM-kilpailut järjestettiin Ikaalisissa.

H50-sarjan kilpailu oli Sisun Matti Yliluikin näytöstä. "Luikki" voitti ensin aamulla oman karsintaryhmänsä ja jatkoi samaa vauhtia iltapäivän finaalissa johtaen kilpailua aina ensimmäiseltä rastiväliltä alkaen. Mestaruus irtosi lopulta 1:23 erolla hopealle suunnistaneeseen Angelniemen Ankkurin Markku Kaartiseen.

Toisen palkinnon Yliluikin perheeseen toi Henna, joka sijoittui D18-sarjan A-finaalissa kahdeksanneksi, mistä palkintona SM-plaketti. Sarjan kärkikaksikon takana kilpailu oli tasainen ja tiukka eikä eroa pronssimitalille jäänyt Hennalla kuin noin minuutti.

Lämpimät onnittelut molemmille!

Kymmenen parhaan joukkoon ylsi vielä kolmaskin sisulainen Tiina Kerkolan ollessa yhdeksäs D45-sarjassa. Miesten vastaavassa sarjassa Mika Kerkola oli 25.

Nuorten sarjoissa A-finaalissa suunnistivat Hennan lisäksi Nico Kerkola ja Teemu Anttila. Nico sijoittui H18-sarjassa sijalle 34, ja Teemu oli puolestaan 37.

B-finaaleissa Timo Rapakko voitti H70B-sarjan, jossa Kari Kallio oli 14. Lisäksi Risto Suominen oli viides H60B-sarjassa, ja Teemu Kerkola 29. H15B-sarjassa.

>> Kuvia

Linkit

» Järjestäjien kisasivut