Suomusjärven Sisu

Sivustoa päivitetty

19.11.2016 16:11 - Arto

Sivustolla on tehty pieni päivitys, jolla on parannettu mm. toimintaa matkapuhelimilla, useiden sivujen tilankäyttöä, sivuston latausnopeutta sekä yleistä ylläpidettävyyttä. Jotta sivut näkyvät oikein, voi joutua käyttämään ensin selaimen "Päivitä"-toimintoa kerran.

Tämänkertainen päivitys ei muuta sivuston toimintaa yhtä radikaalisti kuin vuoden takainen, mutta pieniä eroja varmasti löytyy sivuja selaillessa. Esimerkiksi uutisten yhteydessä näytetään matkapuhelinta suuremmalla näytöllä Sisun Twitter-tilin uusimpia viestejä.

Joidenkin sivujen osoite on vaihtunut, mutta näille sivuille ohjaavat linkit on pyritty päivittämään oikeaan sijaintiin. Joissain vanhoissa uutisissa saattaa olla vielä linkki vanhentuneeseen sivuun, mutta näitä korjataan ajan myötä.

Tulevan kehityksen ja ylläpidon helpottamiseksi päivityksen yhteydessä kaikkein vanhimpien selainten tuesta on luovuttu. Käytännössä Internet Explorer 8 ja vanhempien selainten tilalla on syytä käyttää uudempia, nopeampia ja turvallisempia selaimia, kuten:

Sisällön ja toiminnallisuuden kehitys jatkuu edelleen. Palautetta ja ilmoituksia mahdollisista ongelmista tai virheistä voi lähettää osoitteeseen arto@suomusjarvensisu.fi.