Suomusjärven Sisu

Nuori Suunta

01.06.2006 19:31 - Arto

Nuori Suunta kisoihin lähti Sisusta 16 nuorta, joista neljä ylsi aina mitaleille asti. Hyviä suorituksia nähtiin enemmänkin.

10-vuotiaissa Sisulla on tänä vuonna vahva edustus. Poikien puolella tiukan kisan voitti Aki Ajalin seitsemän sekunnin erolla seuraavaan. Nico Kerkola ja Aleksi Parttimaa olivat neljäs ja viides reilun minuutin Akilla jääneinä. Myös tyttöjen puolella päästin mitalin makuun Tiina Anttilan sijoittuessa kolmannneksi. Tappiota voittajalle kertyi vain 43 sekuntia. Myös Terhi Ahonpää sijoittui kärjen tuntumaan ollen viides minuutin Tiinalle jääneenä. Veera Määttänen oli 15., Jonna Auvinen 20. ja Janina Nieminen 21.

Muut kaksi Sisun mitaleista tulivat 12TR-sarjoista. Riku Kerkola voitti H12TR-sarjan, ja Johanna Soiluva otti ensimmäisessä kilpailussaan pronssia D12TR-sarjassa. H12-sarjassa Toni Anttila oli 13. ja Jyri Määttänen 17.

D8RR-sarjassa Eveliina Rautio oli seitsemäs. Myös tämä sarja oli hyvin tasainen, sillä Eveliina jäi mitaleista alle kolme minuuttia. H8RR-sarjassa Juho Auvinen oli kuudes, Ville Määttänen yhdeksäs ja Teemu Anttila 10. Teemulla olisi vauhti riittänyt neljänneksi, mutta yksi rasti tuli ohitettua hieman liian vauhdikkaasti ilman leimausta. Pojat mahtuvat 8-sarjaan vielä useamman vuoden ajan, mutta olivat jo haistelemassa kilpailutoimintaa.

Onnittelut kaikille!