Suomusjärven Sisu

Vuosikokouksen kuulumiset

02.12.2018 16:00 - Arto

Seuran sääntömääräinen vuosikokous järjestettiin lauantaina 24.11. Sisumajalla. Toimintavuosi oli seuran seitsemäskymmenes.

Vuoden toiminta oli edelleen aktiivista palloilun ja suunnistuksen saralla. Suunnistuksen kilpailujärjestelyt pitivät myös taloudellisesti tilikauden plussan puolella. Toimintaa jatketaan ensi vuonna samaan tapaan ja lisäpanostuksia voidaan tehdä tarpeen mukaan harrastus- ja kilpailutoiminnan kehittämiseksi. Suunnistuksen kilpailujärjestelyjen osalta kartoitetaan seuraavia sopivia kilpailuja anottaviksi.

Menestystä nähtiin suunnistuksessa SM- ja jopa MM-tasolla. Veteraanien MM-kilpailuissa Timo Rapakko voitti sprintin MM-pronssia H75-sarjassa. Pyöräsuunnistuksessa Raimo Laitinen voitti SM-hopeaa pitkällä matkalla ja keskimatkalla H75-sarjassa. Lisäksi Raimo Laitinen ja Esko Salminen saavuttivat pronssia pariviestissä H140-sarjassa. Suunnistuksen SM-kilpailuissa parhaiten menestyi Matti Yliluikki, joka voitti H50-sarjan SM-kultaa yösuunnistuksessa sekä SM-hopeaa erikoispitkällä matkalla. Kolmannen SM-mitalin toi Timo Rapakko sprintin SM-pronssillaan.

Seuran yhteistä Sisumajaa kehitetään saunan pesuvesien paremmalla käsittelyllä sekä käymälätiloja uudistamalla. Toimenpiteet pyritään saamaan näiltä osin valmiiksi kevään aikana.

Seuran puheenjohtajana jatkaa Asko Määttänen, ja johtokuntaan liittyvät Jyrki Kuusisto ja Matti Mäkirinne. Kokonaisuudessaan ensi vuoden johtokunnan kokoonpano on Arto Sinnelä, Harri Sinnelä, Petteri Lindblom, Mika Vuorela, Matti Ahonpää, Tommi Leppähaara, Jyrki Kuusisto ja Matti Mäkirinne.

Kiitos kaikille vuosikokoukseen osallistuneille ja vuoden toiminnassa mukana olleille! Tervetuloa kaikki uudet ja vanhat kehittämään toimintaa ensi vuonna!