Suomusjärven Sisu

Suunnistajien kyselyn yhteenveto

10.02.2020 09:14 - Arto

Tammikuussa seuran suunnistajille suunnattuun kyselyyn saatiin 23 vastausta. Kiitos kaikille vastanneille! Ohessa lyhyt yhteenveto.

Osanottomaksukäytännön kysymyksessä vastaukset jakautuivat tasan 11-11 nykymallin ja ehdotetun toisen mallin välillä (yksi vastaamaton). Tämän vuoksi ja koska merkittävää painetta muutoksille ei toistaiseksi ole, johtokunta on päättänyt jatkaa nykyisellä käytännöllä toistaiseksi.

Jukolan yhteiskuljetuksesta oli kiinnostunut kahdeksan vastaajaa. Määrän vähäisyyden vuoksi seuran puolesta ei valmistella yhteiskuljetusta, mutta välitämme mielellämme tietoa muista vaihtoehdoista matkasta kiinnostuneille. Yksi hyvin potentiaalinen vaihtoehto on Launokorven valmismatka, https://www.launokorpi.com/kalenteri/urheiluseuroille-valmismatka-napapiiri-jukolaan-rovaniemelle (kannattaa ottaa yhteyttä nopeasti!).

Yhteisharjoitusten järjestämiseen löytyi mukavasti kiinnostuneita, esimerkiksi vaellusten tai mäkiharjoitusten osalta mutta myös muita vaihtoehtoja mainittiin. Jos kalenteristasi löytyisi ajankohta tämän toteutukselle, mutta kaipaisit apuvoimia tai muuta apua, ota rohkeasti yhteyttä. Apuvoimien löytämiseksi voidaan hyödyntää mm. suunnistuksen sähköpostilistaa, johon voi ilmoittautua mukaan Artolle (arto(a)suomusjarvensisu.fi). Arton kautta saat myös apua seuran muiden tiedotuskanavien hyödyntämisessä.

Varustetilauksille ei ilmennyt tässä yhteydessä tarvetta.

25mannasta kiinnostuneita oli seitsemän kappaletta. Vielä tällä määrällä oma joukkue ei näytä todennäköiseltä, mutta pidämme vaihtoehdot avoinna yhteistyövaihtoehdoille. Kyselyn perusteella ilmoittautumisia ei ole viety Netti-ilmoon kyselyn alustavuudesta johtuen. Jos siis 25manna kiinnostaa, käy ilmoittamassa itsesi listalle.

Vielä kerran kiitos vastaajille! Jatketaan aktiivista keskustelua yhteisissä tapahtumissa.