Suomusjärven Sisu

Tiedote koronaviruksen vaikutuksista toimintaan

09.04.2020 19:26 - Arto

Koronaviruksen COVID-19 leviämisen rajoittamiseksi on määrätty ja suositeltu lukuisia toimenpiteitä, joilla on vaikutuksia myös Sisun toimintaan. Tiedotamme mahdollisista toimenpiteistä ja muutoksista niihin tilanteen mukaan.

9.4.2020: Hallituksen maaliskuussa tekemiä linjauksia on jatkettu 13.5. asti. Linjauksen mukaisesti liikuntapaikat pidetään kiinni ja yli 10 hengen julkiset kokoontumiset pysyvät kiellettyinä. Tämän vuoksi Ykkössuuntien aikaisin mahdollinen aloitus siirtyy 20.5. asti.

16.3.2020: Salon kaupunki sulkee liikunta- ja talviuintipaikat 17.3. alkaen, joten tällä linjauksella myös Sisun salivuorot ja Sisumajan saunaillat on peruttu. Sisun osalta paluusta arkeen tiedotetaan erikseen.

Suunnistusliitto on ilmoittanut vaikutuksista suunnistustoimintaan. Perjantaina 13.3. julkaistussa tiedotteessa todetaan mm.:
- Kaikki Suunnistusliiton alaiset kansalliset kilpailut perutaan 30.4.2020 saakka. Päätös tulee voimaan välittömästi. Yli 500 osallistujan kilpailutapahtumat perutaan 31.5.2020 saakka viranomaisten ohjeen mukaisesti. Kilpailutapahtumien järjestämistä 1.5.2020 eteenpäin tarkastellaan uudelleen ja Suunnistusliitto tiedottaa mahdollisista lisäperuutuksista, rajoituksista ja jatkotoimista 2.4.2020.
- SM-keskimatkan kilpailu 23.5.2020 siirtyy kilpailtavaksi myöhempänä, erikseen ilmoitettavana, ajankohtana syksyllä.
- Suunnistusliitto suosittaa jäsenseurojaan olemaan järjestämättä yleisiä kuntosuunnistustapahtumia 30.4.2020 saakka. Kuntosuunnistuksen osalta ohjeet päivitetään 2.4. kansallisten kilpailujen ohjeiden yhteydessä.
» Suunnistusliiton tiedote

Tämän perusteella Sisun ja Muurlan Vihurin Ykkössuunnat-kuntorastikauden aloitus siirretään toukokuulle. Seuraamme tilannetta ja Suunnistusliiton ohjeiden päivittymistä huhtikuussa.

Salon kaupunki on perunut ikäihmisille suunnatun liikuntatoiminnan huhtikuun loppuun asti. Sisulla ei ole erityisesti ikäihmisille suunnattua ohjattua toimintaa, mutta suosittelemme kaikkia ja erityisesti riskiryhmiin kuuluvia noudattamaan viranomaisten ohjeistuksia riskien minimoimiseksi.
» Salon kaupungin tiedote

Terveyden ja hyvinvoinnin laitos julkaisee ajankohtaisia tiedotteita ja ohjeistuksia, joihin kannattaa perehtyä ajantasaisen ja luotettavan tiedon saamiseksi.
» Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksen kooste

Linkit

» Suunnistusliiton toimenpiteet ja ohjeistukset
» Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksen kooste