Suomusjärven Sisu

Vuosikokouksen kuulumiset

22.11.2020 21:23 - Arto

Seuran sääntömääräinen vuosikokous järjestettiin lauantaina 21.11. Sisumajalla. Kokouksessa käsiteltiin koronavirusepidemian värittämää mennyttä toimikautta ja käytiin läpi tulevan vuoden suunnitelmia.

Menneen kauden suurin ponnistus oli suunnistuksen Varsinais-Suomen Rastipäivien järjestäminen elokuussa. Sään suosima kaksipäiväinen tapahtuma keräsi ensimmäisenä päivänä noin 700 ja toisena päivänä noin 600 suunnistajaa Rautsuon maastoon. Sen sijaan Riston Hölkkä jouduttiin jättämään ensimmäistä kertaa väliin koronavirusepidemian kiihdyttyä uudestaan syksyllä. Myös Ykkössuunnat-kausi ja Sisumajan saunaillat jäivät totuttua rajoitetuimmiksi tilanteen vuoksi.

Kilpailumenestyksen osalta kirkkaimmat saavutukset olivat Matti Yliluikin kaksi SM-kultaa H55-sarjassa ja Raimo Laitisen kolme SM-kultaa pyöräsuunnistuksen H80-sarjassa. SM-mitaleille ylsivät myös Raimo Karvonen (pyöräsuunnistuksen SM-hopeaa ja pronssia H75), Timo Rapakko (SM-pronssia H75) ja Pirjo Karvonen (kaksi pyöräsuunnistuksen SM-pronssia D65). Lisäksi kymmenen parhaan joukkoon SM-kilpailuissa ylsivät Tiina Kerkola (D50), Kaj Raute (H40) sekä SM-viestissä yhdessä Raimo Karvosen ja Timo Rapakon kanssa Kari Kallio.

Palloilun puolella nuorissa harrastettiin sählyä kahdessa ikäryhmässä ja osallistuttiin korttelisarjan turnauksiin.

Seuran puheenjohtajana jatkaa Asko Määttänen, ja johtokuntaan jäsenenä palaa Kaj Raute. Kokonaisuudessaan ensi vuoden johtokunnan kokoonpano on Arto Sinnelä, Harri Sinnelä, Rami Heikkonen, Mika Vuorela, Kaj Raute, Tommi Leppähaara, Jyrki Kuusisto ja Matti Mäkirinne.

Seuran jäsenmaksut päätettiin säilyttää nykyisessä muodossaan eli aikuiset 10 euroa ja 16-vuotiaat sekä nuoremmat 5 euroa. Samalla päätettiin, että ensi vuoden jäsenmaksut laskutetaan alkuvuodesta maaliskuun loppuun mennessä.

Vallitseva tautitilanne aiheuttaa epävarmuutta alkavan vuoden toimintaan, mutta tilanteen niin salliessa pyritään aktivoimaan yhteistä toimintaa sekä jatkamaan aiemmilta vuosilta tuttuja Ykkössuuntia, Sisumajan saunailtoja ja Riston Hölkän perinnettä.

Kiitoksia kaikille menneen vuoden toiminnassa mukana olleille ja tervetuloa mukaan myös ensi vuonna uudetkin kasvot!

Linkit

» Kaikki vuoden 2020 uutiset