Suomusjärven Sisu

Jäsenmaksut, jäsenkirje ja jäsenkysely

25.03.2021 20:21 - Johtokunta

Suomusjärven Sisu - Jäsenkirje 2021


Hei!

Viime vuoden heinäkuun jäsenkirjeessä toivoin, ettei toista aaltoa tule sotkemaan liikuntaharrastusta… Pieleen meni se ennustus, ja arkemme on muuttunut aika lailla. Rajoituksista huolimatta, onnistuimme kuitenkin järjestämään turvallisesti ja onnistuneesti Varsinais-Suomen rastipäivät viime vuonna, elokuun alussa.

Tulevana keväänä suunnistuskautta aloitellaan jälleen omatoimirasteilla. Niistä ja toivottavasti muustakin normalisoituvasta toiminnasta tiedotetaan edelleen ajankohtaisesti nettisivuilla.

Johtokunta lähestyy tämän jäsenkirjeen yhteydessä teitä kyselyllä, joihin toivomme teidän hetken verran aikaa uhraavan. Kysely löytyy osoitteesta https://suomusjarvensisu.fi/jasenkysely, linkki löytyy myös nettisivujen kautta. Vastaa ja pyydä ystäväsikin vastaamaan, jotta saamme mahdollisimman laajan otoksen mielipiteistänne. Kyselyssä on myös mahdollista jättää avointa palautetta seuran toiminnasta. Vastaaminen ei edellytä jäsenyyttä.

Jäsenrekisteriin kaipaamme myös jäsentemme sähköpostiosoitteita, jotta ylläpito ja tavoitettavuus olisi vaivattomampaa. Tätä vauhdittaaksemme tarjoamme jokaiselle jäsenelle, jonka sähköpostiosoite on tiedossamme, kesällä ilmaisen kuntosuunnistuskerran. Kannattaa siis päivittää tiedot. Helpoimmin se käy osoitteessa jasenrekisteri(a)suomusjarvensisu.fi

Myös tänä vuonna Sisu tarjoaa 15-17-vuotiaalle nuorelle Sisumajan ympäristössä kesätyöpaikan ja siihen on juuri tätä kirjoittaessa haku auennut. Lisätietoja tästä löytyy nettisivuiltamme.

Vuoden 2021 jäsenmaksut vahvistettiin syksyllä vuosikokouksessa ja kokous päätti niiden pitämisen aiempien vuosien tasolla, 10 euroa aikuisilta ja 5 euroa lapsilta.

Jäsenmaksun maksamalla tuet seuramme toimintaa ja olet oikeutettu mm. seuraaviin jäsenetuihin, kunhan tämä pandemiatilanne rauhoittuu: Sisumajan saunaillat, maksuttomat salivuorot syksystä kevääseen, sekä osallistumismaksut kotimaan virallisiin kilpailuihin seuraamme edustettaessa (pl. aikuisten rastiviikot). Myös Vähä-Ruonan ranta on uimareille edelleen vapaasti käytettävissä, mikäli Sisumajaa ei ole vuokrattu yksityistilaisuuteen.

Toiminnastamme ja erilaisista tapahtumista siis tiedotamme edelleen aktiivisesti seuramme kotisivuilla osoitteessa https://suomusjarvensisu.fi/. Seuramme löydät myös Facebookista ja Twitteristä.

Iloisesti, liikunnallista kevättä toivottaen
Suomusjärven Sisu ry.
Asko Määttänen
pj(a)suomusjarvensisu.fi

Linkit

» Jäsenkysely