Suomusjärven Sisu

Jäsenkyselyn tulokset

27.06.2021 18:07 - Arto

Keväällä auki olleeseen jäsenkyselyyn kertyi ilahduttavasti 49 vastausta. Lämmin kiitos kaikille vastanneille. Johtokunta on käynyt tulokset läpi ja ohessa lyhyt yhteenveto niistä.

Tulevaisuuden panostuksissa toivottiin eniten toimintaa lapsille ja nuorille. Myös suunnistuksen kunto- ja aktiivitoiminta keräsi paljon kannatusta, mutta myös muut vaihtoehdot kuten aikuisten ja varttuneempien toiminta sekä palloilu ja yleisurheilu olivat hyvin edustettuina. Vastausten perusteella kartoitamme toimintamahdollisuuksia vielä tälle kesälle erityisesti lapsille ja nuorille olettaen, että uusille rajoitustoimille ei ole tarvetta tautitilanteen vuoksi. Syksylle ja talvelle on myös luvassa ainakin aiempien vuosien tapaan salivuoroja, joista tiedotetaan erikseen lähempänä.

Yhteistyötahoista mainittiin paikallisia toimijoita sekä erityisesti Salon muita suunnistusseuroja. Näiden osalta kartoitetaan myös mahdollisuuksia, vaikkakin aivan uusien avausten osalta ajankohta saattaa jäädä vasta ensi vuodelle tilanteen toivottavasti normalisoituessa hiljalleen.

Ilahduttavan moni ilmoitti olevansa kiinnostunut olemaan mukana järjestämässä toimintaa. Kiitos siitä. Kuntosuunnistuksen puolella toivomme ensisijaisesti ilmoittautumisia Ykkössuuntien järjestelytehtäviin (ohjeet). Riston Hölkän voi myös jo laittaa kalenteriinsa (su 7.11.2021). Sisumajan toiminnan osalta lisää talkoolaisia tarvitaan taas elokuun loppupuolelta alkaen kesätyöntekijöiden palatessa koulutielle.

Monista hyvistä ehdotuksista ja ajatuksista huolimatta toivoisimme vielä lisää konkreettisia ehdotuksia, minkälaisia liikuntatapahtumia toivoisit vielä tälle vuodelle tai millaisia käytännön yhteistyömahdollisuuksia olisi tarjolla lähiseudulla. Voisitko itse olla mukana järjestämässä jotain uutta vielä tänä vuonna? Yhteyttä voi ottaa johtokunnan jäseniin tai puheenjohtaja Askoon (pj(a)suomusjarvensisu.fi).

Vielä kerran kiitos kaikille vastanneille ja hyvää kesän jatkoa!