Suomusjärven Sisu

Koulutuksia ja muuta ajankohtaista Suunnistusliitolta

18.12.2021 20:50 - Arto

Talvikaudella on hyvä päivittää osaamista ja lajituntemusta. Tähän uutiseen on koottu muutama ajankohtainen tiedote Suunnistusliitolta tämän tiimoilta. Kannattaa ehdottomasti tutustua!

Lajisäännöt ovat päivittyneet viimeksi marraskuussa. Viimeisimmistä muutoksista todennäköisimmin sisulaisia koskeva on hiihtosuunnistuksen SM-viestien sarjamuutokset. Sääntöihin kannattaa perehtyä myös muuten, jotta osaa toimia sekä kilpailijana että järjestäjänä niiden mukaisesti.

Ratamestarikirja on nyt julkaistu sähköisenä ja päivittyy jatkossa aina tarpeen mukaan. Kannattaa siis palata oppaan pariin myös myöhemmin. Materiaali toimii pohjamateriaalina ratamestarikursseille ja tuo uusia näkökulmia ratamestarityöhön oli sitten kyseessä kuntorastit tai kansallinen kilpailu.

Suunnistusliitto järjestää OCAD- ja ratamestarikoulutuksia talven aikana. Osa on etätapahtumia, osa lähikoulutuksia. Tarkemmat tiedot löydät Suunnistusliiton uutiskirjeestä sekä koulutuskalenterista. Huomaa, että etäkoulutuksissakin on osanottajarajoitus, joten ilmoittaudu ajoissa. Maksullisten koulutusten osalta seura hoitaa maksun. Niiden osalta ole yhteydessä Artoon (arto(a)suomusjarvensisu.fi). 2-lk ratamestarikoulutusta on suunniteltu myös järjestettäväksi maaliskuussa Suomusjärvellä. Tästä tiedotetaan tarkemmin lähempänä.