Suomusjärven Sisu

Vuosikokouksen terveiset

12.11.2022 13:38 - Arto

Seuran sääntömääräinen vuosikokous järjestettiin lauantaina 5.11.2022 Sisumajalla. Kokouksessa käsiteltiin päättyvän toimintavuoden tapahtumat ja esiteltiin suunnitelmat alkavalle vuodelle. Lisäksi tehtiin päätös jäsenmaksujen muutoksesta.

Vuoden toiminta noudatti lähivuosien suuntaviivoja. Sisumajan saunaillat pääsivät helmikuussa jatkumaan normaaliin tapaan, palloiluvuorot jatkuivat Suomusjärven koululla talvikaudella, ja kesäkaudella suunnistustoiminta oli aktiivista. Vuosittaiset Suomusjärvi-patikka ja Riston Hölkkä keräsivät loppusyksyllä osanottajia entiseen tapaan mukavasti. Lasten toimintaa järjestettiin palloilun lisäksi kesäkaudella viikoittaisella liikuntakerholla. Lisäksi Suomusjärven ja Toijan koulujen kanssa osallistuttiin Suunnistusliiton "Koulu kartalla" -hankkeeseen.

Urheilullista menestystä tuli suunnistuksen lajien puolelta yhden MM-kullan, kahdeksan SM-mitalin ja yhden SM-plaketin verran. Tarkemmin vuoden saavutuksista ja sen tiimoilta palkituista aiemmassa uutisessa: Kauden päätöstilaisuudessa palkitut.

Suunnistuksen järjestelytoiminta rajoittui vuonna 2022 kuntosuunnistustapahtumiin (Ykkössuunnat, Salo Street-O, SuSi-suunnistukset). Ensi vuonna Sisu on Salon Seudun Rastiviestin järjestysvuorossa, minkä tiimoilta ollaan valmistelemassa uutta karttaa Kiskon suunnalla. Lisätietoja järjestelyistä on luvassa järjestelyjen edetessä. Muita tulevia kilpailujärjestelyjä suunnitellaan.

Seuran puheenjohtajaksi alkavalle toimintavuodelle valittiin vuoden 2022 tapaan Matti Mäkirinne. Johtokunnan erovuoroiset jäsenet valittiin kaikki myös ensi vuoden johtokuntaan. Johtokunnan kokoonpano on kokonaisuudessaan Harri Sinnelä, Rami Heikkonen, Mika Vuorela, Kaj Raute, Tommi Leppähaara, Jyrki Kuusisto, Asko Määttänen ja Arto Sinnelä.

Jäsenmaksuihin päätettiin tehdä pieniä muutoksia:
- Lasten ikäraja nostettiin 18 vuoteen. Jäsenmaksu säilyy 5 eurossa.
- Aikuisten jäsenmaksu nostettiin 15 euroon.

Kiitoksia kaikille tämän vuoden toiminnassa mukana olleille ja tervetuloa mukaan myös uudet kasvot! Alkavana vuotena Sisu täyttää 75 vuotta, minkä kunniaksi olisi hienoa nähdä mahdollisimman monta jäsentä mukana toiminnassa niin osallistujana kuin järjestäjänäkin.

Linkit

» Kaikki vuoden uutiset