Suomusjärven Sisu

Sisu 75 vuotta

27.01.2023 16:30 - Arto

Sisu täyttää tänään 75 vuotta. Kiitos kaikille jäsenillemme ja aivan erityisesti kaikille oman talkoopanoksensa paikallisen liikuntatoiminnan tukemiseksi antaneille. Toivomme, että merkkivuoden kunniaksi näemme toisemme entistä aktiivisemmin toiminnan merkeissä.

Yhdessä olemme järjestäneet näiden vuosien aikana lajirajat ylittävää toimintaa kaikenikäisille oman kylän tapahtumista aina suunnistuksen maaotteluihin ja muihin suurkilpailuihin asti. Seuramme urheilijat ovat myös tunnetusti saavuttaneet huikeaa menestystä kaikissa ikäluokissa niin Suomessa kuin maailmalla.

Tarkalleen ottaen tänään on kyseessä seuran toisen perustamisen merkkipäivä. Täysin selvää ei ole, miksi ilmeisesti V-S piirin puolelta nähtiin toiselle perustavalla kokoukselle tarve. Joka tapauksessa tästä alkoi nykymuotoisen seuramme tarina virallisesti. Jos haluat muistin virkistykseksi lukea ensimmäisistä 50 vuodesta tarkemmin, vuonna 1998 julkaistu historiikki löytyy sivuiltamme, linkki löytyy alta.

Jos sinulla on kuvia Sisun toiminnasta vuosien varrelta, joita voisi julkaista seuran kuva-arkistossa, ota yhteyttä arto(a)suomusjarvensisu.fi.

Sisun sivujen vanhan kuva-arkiston kuvia on hiljalleen siirretty nykyiseen kuva-arkistoon (linkki alla). Vuosien 2012-2014 osalta siirto on vielä kesken.

Kuvia vuosien varrelta

Linkit

» Historiikki 1948-1998
» Kuva-arkisto