Suomusjärven Sisu

Jäsenmaksut ja jäsenkirje 2023

21.03.2023 19:36 - Arto

Tämän vuoden jäsenmaksulaskut ja jäsenkirje on toimitettu sähköisesti 20.3. jäsenille, joiden sähköpostiosoite on jäsenrekisterissä. Automaattivastausten perusteella monen osoite on vaihtunut, joten jos et ole viestiä saanut, ilmoitathan uuden osoitteen sähköpostitse jasenrekisteri (a) suomusjarvensisu.fi. Muille jäsenkirje ja jäsenmaksulasku toimitetaan kirjepostina lähiaikoina. Jäsenkirjeen löydät myös tästä uutisesta.

Suomusjärven Sisu – Jäsenkirje 2023


Hei!

Vuosi on jo hyvässä vauhdissa, joten on aika taas jäsenkirjeelle, jossa kerromme tulevasta toiminnastamme.

Talvi on ollut keleiltään totutun vaihteleva, mutta Sisumajan viikoittaiset saunaillat ja Suomusjärven koulun salivuorot ovat pyörineet koko talven. Salivuorojen tarjontaan on tullut mukaan myös sulkapallo. Hiihto sen sijaan jäi täällä etelässä tällä kertaa vähemmälle.

Keväällä tarjoamme ohjattua toimintaa erityisesti lapsille. Huhtikuussa järjestetään Suomusjärvellä lasten suunnistuksen alkeiskurssi (linkki), ja siitä jatkumona Ykkössuunnat-iltarasteilla järjestetään myös opastusta lajin pariin. Lisäksi viime vuoden tapaan luvassa on eskari- ja alakouluikäisten liikuntakerho. Näistä on tulossa lisätietoja. Omatoimiseen harrastamiseen suunnittelemme mobiilisuunnistusrataa. Lisätiedot siitäkin, kun toteutus etenee.

Kaikenikäisten toiminnan osalta Sisumajan saunaillat jatkuvat normaaliin tapaan, ja Ykkössuunnat-kuntorastikausi käynnistyy huhtikuun lopulla. Syksyllä järjestämme perinteiset Suomusjärvi-patikan lokakuun lopulla ja Riston Hölkän marraskuun alussa. Suomusjärven koulun salivuorot jatkuvat kesätauon jälkeen syksyllä.

Sisu on Salon Seudun Rastiviestin järjestelyvuorossa toukokuussa. Järjestämme tämän jo yli 20 vuoden ikäisen suunnistuksen iltaviestin tiistaina 30.5. Kiskossa Vuossuonnummen uudella kartalla. Talkootehtävät järjestetään siten, että mahdollisimman moni sisulainen voisi osallistua myös itse viestiin. Lisätietoja kilpailusta ja järjestelyistä on luvassa huhtikuun aikana.

Myös tänä vuonna Sisu tarjoaa kahdelle 15–17-vuotiaalle nuorelle Sisumajan ympäristössä kesätyöpaikan, ja siihen on haku auki 14.4. asti. Lisätietoja tästäkin löytyy kotisivuiltamme.

Talvella tiedustelimme kotisivujemme kautta kiinnostuksesta uusia seura-asusteita kohtaan. Vastausten perusteella olemme alkaneet valmistella tilausta. Valikoiman ja muut tarkemmat tiedot löydät kotisivuiltamme. Hankinta tehdään vain sitovia tilauksia vastaan, joten ole ajoissa liikkeellä. Tilauksen takaraja on 9.4.

Vuoden 2023 jäsenmaksut vahvistettiin syksyllä vuosikokouksessa, ja kokous päätti pienistä muutoksista niihin; 5 euron jäsenmaksun ikäraja nostettiin 18-vuotiaisiin ja sitä vanhempien jäsenmaksuksi päätettiin 15 euroa. Jäsenmaksun maksamalla tuet seuramme toimintaa ja olet oikeutettu seuraaviin jäsenetuihin: Sisumajan saunaillat, maksuttomat Suomusjärven koulun salivuorot syksystä kevääseen, sekä osallistumismaksut kotimaan virallisiin kilpailuihin seuraamme edustaessa (pl. aikuisten rastiviikot). Vähä-Ruonan ranta on toki uimareille edelleen vapaasti käytettävissä, mikäli Sisumajaa ei ole vuokrattu yksityistilaisuuteen.

Seuramme täytti tammikuussa 75 vuotta. Haluamme kiittää kaikkia oman panoksensa seuran toiminnalle antaneita näistä vuosista. Teidän ansiostanne olemme voineet järjestää toimintaa lukemattomille liikkujille. Jos haluat tukea paikallista kaikenikäisten toimintaa, tule rohkeasti mukaan tapahtumiimme tai ota yhteyttä meihin. Jo pienikin panos auttaa ja tuottaa iloa monelle muulle. Aktiivisen toiminnan lisäksi seuraa voi tukea monella muullakin tavalla, esimerkiksi puulahjoitukset ovat tärkeitä Sisumajan saunailtojen pyörittämiseksi ympäri vuoden.

Toiminnastamme ja erilaisista tapahtumista tiedotamme aktiivisesti seuramme kotisivuilla osoitteessa suomusjarvensisu.fi. Seuramme löydät myös Facebookista osoitteesta facebook.com/SuomusjarvenSisu.

Pyydämme ilmoittamaan kaikista jäsenyyteen tai osoitteisiin liittyvistä muutoksista osoitteeseen jasenrekisteri (a) suomusjarvensisu.fi, jottemme lähetä näitä viestejä turhaan tai väärään osoitteeseen. Kiitos.

Liikunnallista kevättä toivottaen,
Suomusjärven Sisu ry.
Matti Mäkirinne – Puheenjohtaja
pj (a) suomusjarvensisu.fi