Suomusjärven Sisu

Ilmoitustaulu

Suunnistuslisenssit 2021

Uuden kilpailukauden alkaessa muistutus lisensseistä. Seura maksaa vakuutuksellisen lisenssin 20-vuotiaille ja nuoremmille (2001 tai myöhemmin syntyneet). Ole yhteydessä minuun (arto(a)suomusjarvensisu.fi) nuorten lisenssin lunastamiseksi.

Alla vielä tarkempi kuvaus Suunnistusliiton uutisesta kopioituna:

Vuoden 2021 lisenssinmyynti aukeaa 1.1. Suomisportissa. Vakuutuksellinen lisenssi kannattaa hankkia heti vuoden alussa tai viimeistään tammikuun aikana, jolloin vakuutus on voimassa heti vuoden alusta lukien. Sen jälkeen maksetut vakuutukset tulevat voimaan maksupäivänään. Vakuutus on neuvoteltu Pohjola Vakuutuksesta.

Aikuisten vakuutuksellisen lisenssin hinta vuodelle 2021 on 103 €, vakuutuksettoman 40 €. Nuorten 15-18 vuotiaiden vastaavat hinnat 40 €/20 €, lasten D1-lisenssi 12-14 v 20 €/10 € ja lasten D2-lisenssi 11 v-nuoremmat 20 €/10 € (kattaa myös muut urheilulajit).

Vakuutuksellinen lisenssi sekä kuntosuunnistajan vakuutus (15 €) on edullinen turva suunnistus-tapaturmien varalle niin kilpailtaessa kuin kuntosuunnistaessa. Monet omat vakuutukset eivät välttämättä kata suunnistusta, joten suosittelemme tarkistamaan oman vakuutusturvan suunnistus-tapaturmien varalta.

Hankkiessasi vakuutuksellisen lisenssin, tapaturman sattuessa Pohjola Vakuutuksen Terveysmestari on apunasi, jos mietit, kannattaako lääkäriin lähteä. Parhaassa tapauksessa vältät lääkärikäynnin kokonaan, ja saat terveysmestarilta selkeät ohjeet kotihoitoon.

» Lisenssi ja vakuutus 2021

Arto - 01.01.2021 13:23

WMOC 2021

Välitän oheisen viestin tiedoksi:

---

Korona siirsi vuoden 2021 suunnistuksen veteraanien MM-kisat Japanista Unkariin.

Asiaa kohtaan osoitetun kiinnostuksen johdosta, olen järjestämässä kisoihin kaikille suunnistuksen ystäville avointa ryhmämatkaa.

Lisätietoja löytyy projektin omilta www-sivuilta: https://www.wmoc.fi

Veteraanisuunnistusterveisin,
Juha Nappu

» https://wmoc.fi/

Arto - 11.12.2020 22:16

Mukaan johtokuntaan!

Seuran vuosikokous järjestetään lauantaina 21.11.2020 klo 16 Sisumajalla. Vuosikokouksessa sääntömääräisten asioiden osana valitaan myös seuran johtokunta, johon haemme nyt uutta voimaa. Johtokunnassa pääset vaikuttamaan seuran toiminnan kehittämiseen ja sitä myötä paikalliseen liikuntatoimintaan. Seurana olemme jo yli 70 vuoden ajan tarjonneet kaikenikäisille monipuolisia liikuntamahdollisuuksia sekä tukeneet tavoitteellista kilpailutoimintaa siitä kiinnostuneille.

Johtokunta kokoontuu yhteen muutaman kerran vuodessa ja lisäksi käsittelee ajankohtaisia asioita muilla yhteydenpitokanavilla tilanteen mukaan. Johtokunnan jäsenyys ei automaattisesti tuo mukanaan muita velvoitteita, mutta toivomme sinulta innokkuutta olla mukana järjestämässä toimintaa oman kiinnostuksesi mukaan. Johtokunnan jäsenyys on kaksivuotinen.

Jos olet kiinnostunut kuulemaan aiheesta tarkemmin, ole yhteydessä puheenjohtaja Askoon tai johtokunnan muihin jäseniin (Organisaatio-sivu).

Tervetuloa kokoukseen ja mukaan toimintaan!

Johtokunta - 18.10.2020 17:53

Halikko-viesti

Vahvistuksena, että Halikko-viestiin on ilmoitettu yksi joukkue kilpasarjaan. Joukkueen vastuuhenkilöinä toimivat Kerkolat.

Alustava juoksujärjestys:
1. Matti Yliluikki
2. Kaj Raute, Mikko Mäkirinne, Tero Lehtonen
3. Tiina Kerkola, Tatjana Eskolin, Terhi Sinnelä
4. Riku Kerkola, Tuomo Ratia, Joona Koski
5. Rami Heikkonen, Mika Kerkola, Teemu Kerkola
14. Hanna-Mari Ruotsalainen
15. Nico Kerkola

Varalla: Lasse Kataja, Siiri Niemi, Antti Koski

Tutustukaa kisasivujen ohjeisiin.

» Kisasivut

Arto - 18.10.2020 10:11