Suomusjärven Sisu

Riston Hölkkä

Riston Hölkkä juostaan Salon Suomusjärvellä vuosittain pyhäinpäivän jälkeisenä sunnuntaina. Hölkkä juostiin ensimmäisen kerran vuonna 1980. Nimensä se on saanut suunnistuksen nelinkertaisen MM-mitalistin Risto Nuuroksen mukaan, joka kilpauransa kirkkaimpana saavutuksenaan voitti MM-hopeaa vuonna 1978 henkilökohtaisella matkalla.

Tapahtumassa on tarjolla sekä kilpa- että kuntosarjoja kaikentasoisille kuntoilijoille. Reitit kulkevat maaseutumaisemissa pääosin hiekkateillä. Tarkemmin reitteihin voi tutustua reittikarttojen avulla.

Seuraava tapahtuma järjestetään sunnuntaina 6.11.2022. Tervetuloa!

Ajankohtaista

4.9.2022
Kilpailukutsu ja kilpailuohjeet päivitetty vuoden 2022 tiedoilla. Reittikartat päivitetty ja korkeusprofiilit tarkennettu pohjautuen Maanmittauslaitoksen laserkeila-aineistoon.

20.11.2021
Kaikki tilastot on nyt päivitetty vuoden 2021 tapahtuman tiedoilla. Uusia ennätyksiä nähtiin kolme ja lisäksi yksi tasatulos vanhan ennätyksen kanssa. Jukka Keron tulos miesten yleisessä sarjassa on nyt huomioitu M40-sarjan ennätyksenä, koska ikäraja täyttyi. Jos vastaavia tapauksia on jäänyt huomioimatta nykyisten kilpasarjojen tilastoissa, pyydämme ilmoittamaan niistä, kiitos.

Muut uudet ennätykset olivat Saara Nikanderin paras naisen tulos 11,2 km reitillä ja Thomas Sandbergin tulos 3,0 km hölkkäsarjassa. Ennätystä puolestaan sivusi Elena Kero T10-sarjassa.

Onnittelut kaikille sekä myös muille kunniatilastoihin päässeille!


Yhteistyössä


VisitSalo.fi

Lounaismaan Osuuspankki