Suomusjärven Sisu

Riston Hölkkä

Riston Hölkkä juostaan Salon Suomusjärvellä vuosittain pyhäinpäivän jälkeisenä sunnuntaina. Hölkkä juostiin ensimmäisen kerran vuonna 1980 ja nimensä se on saanut Risto Nuuroksen mukaan, joka saavutti 1970- ja 1980-luvuilla suunnistuksessa nipun niin MM- kuin SM-mitaleitakin kirkkaimpana saavutuksenaan henkilökohtainen MM-hopea.

Tapahtumassa on tarjolla sekä kilpa- että kuntosarjoja kaikentasoisille kuntoilijoille. Reitit kulkevat maaseutumaisemissa pääosin hiekkateillä. Tarkemmin reitteihin voi tutustua reittikarttojen avulla.

Tervetuloa!

Ajankohtaista

7.2.2021
Menneet Hölkät -sivulle lisätty vuosien 1983-1996 tulokset. Ilmoitukset mahdollisista tulosluettelojen virheistä (esim. kirjoitusvirheet, seura yms.) osoitteeseen arto(a)suomusjarvensisu.fi.

14.10.2020
Vuoden 2020 Riston Hölkkä on peruttu. Koronavirusepidemian kiihtymisen vuoksi perinteikäs Riston Hölkkä on päätetty perua tämän vuoden osalta. Toivomme pääsevämme jatkamaan perinnettä taas ensi vuonna. Lämmin kiitos kaikille kiinnostuksensa tapahtumaa kohtaan osoittaneille. Toivotamme hyvää ja turvallista syksyn jatkoa kaikille.