Suomusjärven Sisu

Vuosikokouksen kuulumiset

16.11.2019 23:12 - Arto

Seuran sääntömääräinen vuosikokous järjestettiin lauantaina 16.11. Sisumajalla. Kokouksessa käsiteltiin mennyttä toimikautta ja tulevaa vuotta.

Menneellä toimikaudella ei järjestetty suuria suunnistuskilpailuja, mutta toiminta jatkui muilta osin aktiivisena. Palloilupuolella nuoret pelasivat paikallisissa sarjoissa, ja suunnistuksessa sisulaiset saavuttivat kolme MM-mitalia, yhdeksän SM-mitalia ja 26 AM-mitalia. MM-mitalit toivat Raimo Karvonen (MM-kultaa ja MM-hopeaa) ja Matti Yliluikki (MM-kultaa). SM-mitaleille ylsivät Raimo Karvonen, Raimo Laitinen, Timo Rapakko ja Pirjo Karvonen. AM-mitaleista huomion arvoinen oli erityisesti Nico Kerkolan keskimatkan pronssi miesten pääsarjassa.

Sisumajalla kehitettiin vuoden aikana jätevesien käsittelyä ja uusittiin käymälät. Kehitystoimet tulevat jatkumaan myös lähitulevaisuudessa.

Seuran puheenjohtajana jatkaa Asko Määttänen, ja johtokuntaan uutena jäsenenä liittyy Rami Heikkonen. Kokonaisuudessaan ensi vuoden johtokunnan kokoonpano on Arto Sinnelä, Harri Sinnelä, Rami Heikkonen, Mika Vuorela, Matti Ahonpää, Tommi Leppähaara, Jyrki Kuusisto ja Matti Mäkirinne.

Seuran jäsenmaksut päätettiin säilyttää nykyisessä muodossaan eli aikuiset 10 euroa ja 16-vuotiaat sekä nuoremmat 5 euroa. Samalla päätettiin, että ensi vuoden jäsenmaksut laskutetaan alkuvuodesta maaliskuun loppuun mennessä.

Ensi vuoden suurin ponnistus on elokuussa järjestettävät Varsinais-Suomen Rastipäivät, joihin tavoitellaan noin 500 osanottajaa molemmille päiville.

Kiitos kaikille vuosikokoukseen osallistuneille ja vuoden aikana toiminnassa mukana olleille! Erityiskiitos Ullalle tarjoiluista!