Suomusjärven Sisu

Suunnistuksen alkeiskurssi lapsille huhtikuussa

17.03.2024 19:52 - Arto

Angelniemen Ankkurin yhdessä paikallisten seurojen kanssa järjestämiä Ankku-hirven alkeiskursseja pidetään tänäkin keväänä eri puolilla Saloa. Sisu toimii yhteistyökumppanina tällä kertaa Kiskon Toijan tapahtumissa, joiden päivät ovat torstait 4.4, 11.4 ja 18.4. Alkeiskurssit ovat lähtökohtaisesti suunnattu alakouluikäisille, mutta myös tätä vanhemmat sekä huoltajan kanssa myös nuoremmat suunnistajanalut ovat tervetulleita mukaan! Alkeiskursseilla opitaan yhdessä suunnistuksen perustaitoja yhteisiä alkuleikkejä ja pelejä unohtamatta.

Alkeiskurssit alkavat klo 18.00 ja harjoituksen kesto on noin 1,5 tuntia. Harjoitukset pidetään kokonaisuudessaan koulujen pihapiirissä. Vaikka keli olisi metsän puolella kovinkin luminen, se ei näitä harjoituksia haittaa. Lisäksi vaikka ensimmäinen kerta jäisi väliin, voit hyvin aloittaa kurssin vasta toisesta kokoontumiskerrasta.

Angelniemen Ankkuri on saanut apurahan Tehtailija Juho Leinon Säätiöltä, jonka ansiosta Ankku-hirven alkeiskurssit ovat ilmaisia kaikille halukkaille!

Lue tarkemmin oheisista linkeistä alla.

Tervetuloa tutustumaan lajiin!

Linkit

» Ankku-hirven suunnistuskoulut 2024
» Kiskon tapahtuman tiedot