Suomusjärven Sisu

Jäsenmaksut ja jäsenkirje 2024

29.03.2024 22:54 - Arto

Tämän vuoden jäsenmaksulaskut ja jäsenkirje on toimitettu sähköisesti 28.3. jäsenille, joiden sähköpostiosoite on jäsenrekisterissä. Jos et ole saanut viestiä, otathan yhteyttä sähköpostitse jasenrekisteri@suomusjarvensisu.fi. Muille jäsenkirje ja jäsenmaksulasku toimitetaan kirjepostina lähiaikoina. Jäsenkirjeen löydät myös alta.

Suomusjärven Sisu – Jäsenkirje 2024


Tervehdys kaikille!

Kulunut talvi on pitkästä aikaa ollut varsin runsasluminen ja pitkä pakkasjakso toi osaltaan mieleen ne lapsuudestakin tutut ”kunnon talvet”. Pakkasista huolimatta Sisumajan viikoittaiset saunaillat ovat pyörineet koko talven. Salivuoroja on myös ollut talvikaudella tarjolla, ohjelmassa mm. sulkapalloa ja sählyä. Hiihtoakin on päästy harrastamaan lumisen talven johdosta myös täällä etelässä.

Keväällä jatketaan ohjattua toimintaa erityisesti lapsille. Yhteistyössä muiden alueen seurojen kanssa järjestetään Ankku-hirven nimellä kulkeva lasten suunnistuksen alkeiskurssi. Tapahtumia on useilla paikkakunnilla ja Sisu on mukana järjestämässä kolme tapahtumaa Toijan koululla huhtikuun alkupuolella. Siitä on helppo jatkaa matalalla kynnyksellä Ykkössuunnat-iltarasteilla, joilla tarjolla aina myös helppo rata aloitteleville suunnistajille sekä tarpeen mukaan opastusta lajin pariin. Aikaisempien vuosien tapaan suunnitteilla on myös eskari- ja alakouluikäisten liikuntakerho. Omatoimiseen harrastamiseen on toteutettu myös mobiilisuunnistusrata, jonka ”viralliset” avajaiset myös kevään ohjelmassa. Näistä kaikista on tulossa lisätietoja, joten kannattaa seurata Sisun nettisivujen ilmoittelua.

Toiminnan osalta Sisumajan saunaillat jatkuvat normaaliin tapaan, ja Ykkössuunnat-kuntorastikausi käynnistyy huhtikuun loppupuolella. Syksyllä olemme mukana järjestämässä Suomusjärvi-patikkaa lokakuun lopulla ja Riston Hölkän Sisu järjestää perinteisesti marraskuun alussa. Suomusjärven koulun salivuorot jatkuvat kesätauon jälkeen syksyllä.

Suunnistuskilpailujen järjestämisestä Sisulla on pitkät perinteet ja laadukkaista järjestelyistä Sisu myös tunnetaan. Tämän tiimoilta olemme suunnitteluryhmää kokoamassa, tulevien tapahtumien järjestelymahdollisuuksia, sopivia maastoja sekä kilpailuorganisaation avainhenkilöitä kartoittamaan etupainotteisesti. Kilpailujen järjestäminen - Ykkössuuntien lisäksi - on merkittävä tulonhankkimiskeino seurallemme. Järjestettäviin tapahtumiin on kaikkien Sisulaisten talkoopanos tärkeä, jotta toimintamme on taloudellisesti kestävällä pohjalla myös tulevina vuosina.

Kesätyöpaikkoja Sisu tarjoaa nuorille tänäkin vuonna. Kahdelle 15–17-vuotiaalle nuorelle on Sisumajan ympäristössä tiedossa kesätyöpaikka, ja siihen on haku auki 31.3. asti. Lisätietoja tästäkin löytyy kotisivuiltamme.

Vuoden 2024 jäsenmaksut vahvistettiin vuosikokouksessa, pitäen ne ennallaan; alle 18-vuotiaille 5 € ja sitä vanhempien 15 €. Jäsenmaksun maksamalla tuet seuramme toimintaa ja olet oikeutettu seuraaviin jäsenetuihin: Sisumajan saunaillat, maksuttomat Suomusjärven koulun salivuorot syksystä kevääseen, sekä osallistumismaksut kotimaan virallisiin, kansallisiin- ja SM-kilpailuihin seuraamme edustaessa (pl. aikuisten rastiviikot). Vähä-Ruonan ranta on toki uimareille edelleen vapaasti käytettävissä, mikäli Sisumajaa ei ole vuokrattu yksityistilaisuuteen.

Seuramme on aina ollut matalan kynnyksen yhteisö, johon on ollut helppo tulla mukaan ja ns. Sisu-henki on ainutlaatuinen. Tämä näkyy mm. tapahtumissa, joihin osallistumme hymyssä suin, niin kilpailijoina kuin erityisesti järjestelytehtävissä, joissa olemme kunnostautuneet vuosien varrella. Siksi on paikallaan tässä yhteydessä myös kiittää kaikkia aktiivisia, talkoopanoksensa antaneita – ilman teitä tämä toiminta ei olisi mahdollista.

Toiminnastamme ja tapahtumista tiedotamme seuramme kotisivuilla, osoitteessa suomusjarvensisu.fi. Löydät Sisun myös Facebookista osoitteesta: facebook.com/SuomusjarvenSisu.

Jäsenyyteen tai osoitteisiin liittyvistä muutoksista pyydämme ilmoittamaan osoitteeseen jasenrekisteri@suomusjarvensisu.fi

Aurinkoista ja liikunnanilon täyteistä kevättä toivottaen,
Suomusjärven Sisu ry.
Jyrki Kuusisto – Puheenjohtaja (pj@suomusjarvensisu.fi)